Κατερίνα Καινούργιου: «Στον ΑΝΤ1 πως τα αφήνουν αυτά τα πράγματα;»


Στο νέο πρότζεκτ του Σάββα Πούμπουρα, “Best Friend’s Fear” αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Με αφορμή το τρίτο επεισόδιο, μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της για το αποτέλεσμα που προβάλλεται στους δέκτες μας.

“Παιδιά με συγχωρείτε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο OPEN. “Δεν το είχα δει μες στο Σαββατοκύριακο. Δεν είδα τηλεόραση.

“Το βλέπω τώρα. Του έβαλαν και κουκούλα; Όχι, όχι παιδιά! Τον Σάββα τον αγαπώ και τον εκτιμώ αλλά και στον ΑΝΤ1 πως τα αφήνουν αυτά τα πράγματα; Ελάτε τώρα… Ελάτε… Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα” πρόσθεσε εμφανώς αναστατωμένη η όμορφη παρουσιάστρια!

Με την ίδια ένταση, δε, πρόσθεσε πως “την συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή και ο Σάββας είναι πολύ αγαπητός στα νέα παιδιά, την βλέπουν και μικρά παιδιά. Δεν λέω ανήλικα, υπάρχει σήμα καταλληλότητας. Τι είναι αυτά; Όχι, όχι παιδιά! Σας παρακαλώ τώρα! Τι συζητάμε…”.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Άσε μας κουκλίτσα μου που έχεις και άποψη. Εδώ προβάλλεται καθημερινά η δική σου εκπομπή που είναι ότι πιο τρασίλα κυκλοφορεί.
Ο χρήστης κωστής είπε…
χαχχαχααχχαχαχαχαχα μιλάει η Καινούριου για ακραία και τραγικά πράγματα.,...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ποιά η Καινούριου....χαχχααχχαχα πάει κατουρήθηκα...χααχχα
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Στο όπεν πως αφήνουν εσένα και τη σαβουροεκπομπη σου?
Ο χρήστης maria13 είπε…
Είπε η επιτομή της ποιότητας. Άσε μας ρε κοπελιά στην ησυχία μας και κοίτα πρώτα τα του οίκου σου. Δηλαδή τα Διλήμματα ή το Αννιτα κοίτα πως παίζουν στην τηλεόραση;
Ο χρήστης maria13 είπε…
Επίσης να θυμίσω ότι η Χρηστιδου είναι η πρώτη που εκμεταλλεύεται την τηλεθέαση της εκπομπής του Σάββα, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της δικής της εκπομπής του Σαββάτου στο να την αναπαράγει και να μιλάει με τα "θύματα"
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Χωρίς αν θέλω να υπερασπιστώ τον ΑΝΤ1 και τον Σάββα Πούμπουρα, αυτή είναι η εκπομπή...
Επίσης κάλο είναι, όταν λέμε όλα αυτά τα πράγματα, να μην δείχνουμε την εκπομπή που κατακρίνουμε. Αν στην προκειμένη περίπτωση ο ΑΝΤ1 κάνει υποτίθεται ζημιά, την ίδια ζημιά κάνεις κι εσύ που την προβάλεις...και μάλιστα πρωί, ενώ ο ΑΝΤ1 τηρεί σήματα καταλληλότητας κτλπ. Το ίδιο πάει και για τον Μουτσινά (τον ποιοτικό).