Οριστική διαγραφή του Στέφανου Xίου από την ΕΣΗΕΑ


Σε οριστική διαγραφή του Στέφανου Χίου προχώρησε η ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με τις typologies. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη φορά που το σωματείο των δημοσιογράφων λαμβάνει μια τέτοια απόφαση, καθώς η πρώτη απόφαση διαγραφής τους Στέφανου Χίου είχε ανατραπεί από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών με επιχείρημα ότι δεν εμφανίζεται ως εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό». Αυτή την φορά ωστόσο, η απόφαση είναι οριστική, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό ο δημοσιογράφος έχει απειλήσει τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αγωγές και μηνύσεις και πρόσφατα είχε αποστείλει νέο εξώδικο για να διαμαρτυρηθεί για την ανακοίνωση εναντίον του που καταδίκαζε δημοσιεύματα του «Μακελειού».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Καιρός ήταν. Ντροπιάζει την δημοσιογραφία αυτός ο τύπος εδώ και πολλά χρόνια. Ναι έχουμε δημοκρατία, αλλά όταν κάποιος προσβάλλει , καθυβρίζει και εξευτελίζει τον κόσμο, τότε όχι δεν πρέπει να έχει κανέναν λόγο. Βασικά απορώ πως είναι ακόμα έξω αυτός ο τύπος, αλλά στην Ελλάδα ζούμε ,όλα τα τρελά εδώ γίνονται..
Ο χρήστης PrimeOpinionGR είπε…
Επιτέλους έφυγε αυτός ο τρελός δημοσιογράφος που ντροπιάζει τα πάντα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ΕΣΗΕΑ, γιατί τι να κάνουμε; Μία το ένα σχόλιο στον κόσμο, μία το άλλο σχόλιο στον κόσμο... πολύ τον είδαμε και βαρεθήκαμε τα ειρωνικά του σχόλια... Άντε, π***ο τώρα στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο!