Αυτές θα είναι οι ιστορίες που θα δούμε στο remake του “Καφέ της Χαράς”

Χρήστος Παναγούλης
1

To αγαπημένο «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στις οθόνες μας, ωστόσο αυτά που πρόκειται να δούμε δεν θυμίζουν σε τίποτα το παλιό Κολοκοτρωνίτσι. Ο νέος κύκλος της σειράς φέρνει πολλές αλλαγές, με τους πρωταγωνιστές να είναι αυτή τη φορά η Βάλια και ο Μανωλάκης, οι οποίοι πλέον έχουν μεγαλώσει. Ακολουθεί η υπόθεση του νέου κύκλου :

Το Καφέ της Χαράς, που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά, που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) –δικηγόρος πια– επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο Καφέ της Χαράς.

Mία ακόμη άφιξη στο χωριό φέρνει τα πάνω-κάτω. Η Στέλλα (Ζέτα Δούκα), μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη τάξη και ηθική και φυσικά την καρδιά του Περίανδρου Πώποτα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !