Mega: πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα;

Χρήστος Παναγούλης
2

Μπορεί τα στελέχη του Mega να εργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα, όπως όμως φαίνεται οδεύουμε προς μια ακόμα αναβολή. Ο λόγος, σύμφωνα με την Νέα Σελίδα, δεν είναι μόνο η προετοιμασία του προγράμματος αλλά κυρίως τα νομικά κωλύματα που προκύπτουν από την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της «Τηλέτυπος» στην Alter Ego. Έτσι, ενώ ήταν αρχικά να δούμε το νέο Mega τον Γενάρη του 2020, αυτό που ακούγεται σήμερα ως πιο πιθανή ημερομηνία είναι ο Μάρτιος η και Απρίλιος της νέας χρονιάς. Ταυτόχρονα παραμένει το ερώτημα του πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του νέου καναλιού, αφού η νομική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες και επικοινωνεί με τους δημιουργούς ούτως ώστε να μπορέσουμε να δούμε τα αγαπημένες μας σειρές από την ταινιοθήκη του Mega.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν το βλέπω να βγαίνει φέτος στον αέρα ούτε ως One η Mega. Αν δεν βγει την Πρωτοχρονιά ας το αφήσουν για Σεπτέμβρη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ξεκινήσει μόνο με επαναλήψεις και κεντρικό δελτίο ειδήσεων φέτος και ο,τι νέο σχεδιάζουν ας το βγάλουν τον Σεπτέμβριο του 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !