Ποια σειρά έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα σε MEGA και ΕΡΤ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Μήλον της έριδος ανάμεσα σε δύο τηλεοπτικά κανάλια έγινε η ξένη τηλεοπτική σειρά «The young Pope» με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο.

 Σύμφωνα με την Real Life, αρχικά τα δικαιώματα για την προβολή της σειράς είχε το One του Βαγγέλη Μαρινάκη, δικαιώματα όμως που αφορούσαν μόνο την προβολή μέσω διαδικτύου. Μετά την απόκτηση της έκτης άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, οι ιθύνοντες της Alter Ego αποφάσισαν να επικαιροποιήσουν τα δικαιώματα και για την τηλεοπτική προβολή, θεωρώντας την σειρά ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα τους. Όπως φαίνεται όμως, κάποιος τους είχε ήδη προλάβει, αφού τα δικαιώματα για την τηλεοπτική προβολή των δύο πρώτων κύκλων της σειράς είχαν κατοχυρωθεί από την ΕΡΤ, αφήνοντας έτσι το Mega με άδεια χέρια.

Για την ιστορία, η σειρά αφηγείται τη φανταστική ζωή ενός νεαρού και αιρετικού Πάπα, έχει προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για βραβείο EΜΜΥ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατι να τσακώνονται τα ελληνικά κανάλια για αμερικανικές σειρές αφου πάνε άπατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @TV
    Σχεδόν ΟΛΕΣ οι ξένες σειρές πατώνουν στην Ελληνική TV τα τελευταία χρόνια. Ανεξαρτήτως χώρας.
    Τα τούρκικα που ενώ μέχρι πέρσι κονταροχτυπιότουσαν με την Γυναίκα χωρίς όνομα φέτος με το ζόρι κάνουν 10%.
    Τα κυπριακά έχουν τελείως εξαφανιστεί από το χάρτη και το τελευταίο Κυπριακό "Αστέρια στην άμμο" έκανε τελείως χάλια νούμερα και κόπηκε.
    Τα λάτιν έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από το χάρτη λόγω τούρκικων και το Βραζιλιάνικο του Alpha που παίζει κάθε σαββατοκύριακο κάνει χειρότερα νούμερα κι από την ΕΡΤ την ίδια ώρα επειδή ο κόσμος προτιμά να βλέπει τον Αυτιά να λέει τις μπούρδες του.
    Όσο για τις Αμερικανικές, οι εκατομμυριοστές επαναλήψεις του Μονκ & Φιλαράκια κάνουν μεγαλύτερα νούμερα από τις αμερικανικές καινούργιες σειρές. Ειδικά ο Μονκ σχεδόν κάθε μέρα κάνει μεγαλύτερα νούμερα και από την Μενεγάκη!
    Ο κόσμος γενικά προτιμά τα Ελληνικά σήριαλ πλέον. Πάνε οι εποχές που το hot θέμα συζήτησης ήταν η Τόλμη και Γοητεία, η Εσμεράλδα, ο Σουλεϊμάν, και το Μπρούσκο. Τώρα όλοι μιλάνε για τις άγριες μέλισσες και δεν έχουν άδικο γιατί είναι πολύ καλή σειρά. 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !