Σκέψεις να μεγαλώσει ο ρόλος του «Τρελαντώνη» στον δεύτερο κύκλο...


Σε έκτακτες εμφανίσεις θα δούμε τον «Τρελαντώνη» να επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς». Ο λόγος είναι οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του Χάρη Γρηγορόπουλου στην καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

Όλα δείχνουν, όμως, πως το δεύτερο σήριαλ δεν θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, σε αντίθεση με τη σειρά του ΑΝΤ1 που αν οι τηλεθεάσεις είναι καλές, θα εγκριθεί και νέος κύκλος επεισοδίων.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ηθοποιός έχει συζητήσει με τους σεναριογράφους να αποκτήσει ο ρόλος του ξανά την έκταση που είχε στο παρελθόν.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Άγγελος Λάλας είπε…
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι το Έλα στη θέση μου δεν θα πάρει το πράσινο φως, η σειρά κάνει 17-20 σε ένα κανάλι που όλη την υπόλοιπη μέρα βουλιάζει στα μονοψήφια,ενώ αν εξαιρέσεις τις πολλές σειρές(που είναι στην 1η-2η σεζόν τους)θα ήθελαν τα νούμερα αυτά,αλλά και(με φωτεινή εξαίρεση τις Άγριες Μέλισσες)οι σειρές που δεν κάνουν μονοψήφια δεν κάνουν δα και τόσο μεγαλύτερα νούμερα από το Έλα στη θέση μου.Εκτός κι αν ο Άλφα το κόψει...προληπτικά όπως έκανε και πέρυσι με το Σόι σου....