The Final Four Πρόωρο τέλος για το talent show του ΑΝΤ1!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
Τι συμβαίνει με τον προγραμματισμό του “The Final Four”;

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο ANT1 αναζητάει τρόπο να «σώσει» το μουσικό show, μιας και δεν πάει τόσο καλά όσο επιθυμεί ο σταθμός. Και ενώ είχε γίνει γνωστό πως θα άλλαζε ημέρα και ώρα προβολής, τώρα τα δεδομένα είναι άλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου» το “The Final Four” θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. Συγκεκριμένα το μουσικό show θα ολοκληρωθεί στις δέκα βδομάδες προβολής του και όχι στις δώδεκα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το εν λόγω show έχει πρόβλημα σε όποια χώρα και να προβάλλεται, μιας και θεωρείται αρκετά δύσκολο για να το καταλάβεις.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγα τα ανώτερα μαθηματικά για να το καταλάβεις. μια χαρά είναι. Το αν δεν κάνει νούμερα είναι άλλο θέμα και μάλλον έγκειται στη μέρα προβολής. Κατά τη γνώμη μου πάντως μου αρέσει περισσότερο από το voice και έχει και πιο ωραίες φωνές. Και σαν κονσεπτ έχει ενδιαφέρον. Γούστα είναι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντ1 δεν αλλάζει την μέρα για 2 λόγους. Αφενός είναι θέμα γοήτρου, αν την αλλάξει παραδέχεται την ήττα του συγκεκριμένου show και αφετέρου θεωρεί ότι σε όποια ζώνη και να μπει θα κάνει την ίδια τηλεθέαση. Ας το τελειώσει γρηγορότερα να ησυχάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι δεν είναι live φταει.. Θα κέρδιζε περισσότερο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που θα παρουσιάζει την ντουλάπα της τώρα η Φουρέιρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδη στα προγραμματα δουλευουν ανθρωποι με μεροκαματο και επειδη αν κατι δεν σου αρεσει απλα δεν το βλεπεις, χαλαρα σχολια οπως ''να τελειωνει να ησυχασουμε ας μην γινονται...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά να τα λες στα κανάλια γλυκιέ μου που κόβουν της εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δυνατό του σημείο είναι αυτές οι καταπληκτικές φωνές που έχει,γιατί όλο το υπόλοιπο είναι ένα απλό μουσικό παιχνίδι μιας που διαγωνίζονται για το ποιος θα πάρει μία από τις τέσσερις καρέκλες.Για μένα η κριτική επιτροπή τζάμπα υπάρχει σε αυτό το σόου γιατί ούτε X-FACTOR είναι ούτε VOICE είναι...
    Το απόγευμα Σ/Κ να το έβαζε ο ΑΝΤ1 καλύτερα θα ήταν θεωρώ και ψιλοταιριάζει το στυλ του από ώρα 6 απογευματινή και ύστερα,για βραδινό δεν φτουράει όσες μέρες και ώρες να το αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κάθε ποστ που μιλάει για κόψιμο εκπομπής λόγω χαμηλης τηλεθέασης, θα υπάρχει πάντα ένα σχόλιο που θα λέει " αχ μην τα λέτε αυτά...θα χάσουν το μεροκάματο άνθρωποι". Σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο ζούνε άραγε; δεν έχουν καταλάβει ότι οποίο προϊόν δεν φέρνει έσοδα κόβεται; όπως σε μια επιχείρηση που δεν καταφέρνει να πουλήσει το προϊόν της, το καταργεί, έτσι και στην τηλεόραση. Απλά τα πράγματα, αφήστε λοιπον τα κροκοδειλια δάκρυα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !