Με σειρές Καπουτζίδη το νέο Mega

Χρήστος Παναγούλης
4

Οι σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να σημειώνουν εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και σε επανάληψη. Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, και έτσι οι σειρές του αγαπημένου δημιουργού θα είναι από τις πρώτες που θα αξιοποιηθούν μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης. Σύμφωνα με το typologies.gr, το δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδίδεται στις 8 το βράδυ και θα παίρνει lead in από την αγαπημένη σειρά «Σαββατογεννημένες», ενώ μετά το τέλος των ειδήσεων θα προβάλλεται σε επανάληψη το «Παρά Πέντε».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Prime time με επαναλήψεις. Μακάρι να πάνε χάλια. Για το καλό της μυθοπλασίας. Στη prime time πρέπει να παίζει νέο περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι θα ήθελα να πάνε καλά και γιατί τις αγαπώ πολύ αυτές τις σειρές,αλλα και γιατί τα κανάλια πρέπει να πάρουν το μήνυμα επιτέλους ότι όσο κάνουν σειρές σαν το σπίτι είναι για παράδειγμα θα πατώνουν. Βλέποντας ότι σειρές πρωτότυπες,στις οποίες επένδυε κάποτε το Μέγκα, σκίζουν και στις επαναλήψεις ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΆ να σκεφτούν ότι δε θα βρουν χαμένοι αν επενδύσουν σε προσεγμένες δουλειές,καθώς αυτές θα τους φέρνουν χρήμα για πολλά χρόνια όχι μόνο στην πρώτη προβολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mega από τα Lidl θα είναι αυτό...

    Οι - αναπόφευκτες - συγκρίσεις με το original Mega θα είναι αμείλικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @7.16, το mega σε 20 χρόνια έκανε πάνω από 150 σειρές. Οι 100 απλά δεν βλέπονται, από κάθε άποψη. Ναι έχουν κάνει και πολλές super αλλά μιλάμε για καμία 30αρια το πολύ μέσα σε 20 χρόνια. Το υπό διάλυση mega ήταν λογικό να μας έβαζε και το βράδυ επαναλήψεις. Δεν νοείται όμως mega σε κανονικότητα να μου βάζει επαναλήψεις το βράδυ. Το ίδιο θα έλεγα και για τον ant1 αν έκοβε τις βραδυνές σειρές και μου έβαζε το κωνσταντίνου και ελένης το βράδυ. Ας βάλουν ξένες σειρές και ταινίες το βράδυ για φέτος και επαναλήψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν θέλουν ας κάνουν ένα extra κανάλι το mega retro και να το βάλουν στις συνδρομητικές με επαναλήψεις 24/7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !