Πρεμιέρα (νέου) MEGA: Τι ισχύει τελικά και τι όχι ;

2

Σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Μαρινάκης εξασφάλισε την ταινιοθήκη του Mega. Επίσης σημαντικό γεγονός είναι ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα κάνει πρεμιέρα ο νέος σταθμός της Alter Ego.

Η ημέρα ,όμως, που θα κάνει πρεμιέρα έπαψε πια να είναι μείζον θέμα! Κι αυτό διότι ελάχιστη σημασία έχει, αν το νέο κανάλι θα βγει στον αέρα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές του νέου έτους. Έτσι κι αλλιώς θα είναι στο μέσο της σεζόν με ό,τι σημαίνει αυτό.  Ωστόσο, θα διεκδικήσει με το πρόγραμμά του (και την ταινιοθήκη του) μια θέση στον ανταγωνισμό και ανάλογα τη δυναμική, θα απειλήσει λιγότερο ή περισσότερο.

Παρόλα αυτά από την Παρασκευή είναι σε εξέλιξη μια πλειοδοσία για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο κανάλι, με επίκεντρο την ταινιοθήκη και από πότε θα είναι επίσημα ιδιοκτησία της Alter Ego ώστε να είναι διαθέσιμη στο τηλεοπτικό κοινό! Το ενδιαφέρον λοιπόν σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι ένα βίντεο εργαζομένων του MEGA (αγνώστων λοιπών στοιχείων) υποστηρίζει ότι η πρεμιέρα του νέου καναλιού θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου ,κάτι που διαψεύδει η Συγγρού. Ενώ, το αμέσως επόμενο μπέρδεμα παρατηρείται από το φιλικό προς τον επιχειρηματία “Πρώτο Θέμα” που στην κυριακάτικη έκδοσή του αναφέρει ότι η πρεμιέρα θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2020, ενώ στην ηλεκτρονική του έκδοση ανασκευάζει λέγοντας ότι, ναι μεν η ταινιοθήκη αποδεσμεύεται στις 31/12 και άρα μετά θα είναι διαθέσιμη, ωστόσο, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Συγγρού αποφασίστηκε – λέει-  ο προγραμματισμός να προχωρήσει όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.Δηλαδή το πότε θα γίνει η πρεμιέρα πάλι δεν είναι σαφές!

Είπαμε ,όμως, ελάχιστη σημασία έχει πια! Άλλωστε, οι ημερομηνίες που έχει διαρρεύσει η Συγγρού για την πρεμιέρα του ONE CHANNEL από τον Σεπτέμβριο και μετά καμιά δεν έχει τηρηθεί.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περίεργο πάντως που πολλά άρθρα συνεχίζουν να μιλάνε για “one channel”, την ώρα που το ίδιο το κανάλι και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ανακοίνωσαν ότι τα σχέδια τους πάνε πίσω, γιατί έχουν να ετοιμάσουν πλέον ένα νέο project. Το νέο Mega. Αυτό, λογικό είναι να πάρει αίγουρα γύρω στους 2 μήνες. Όλα τα υπόλοιπα, λέγονται για χάρη εντυπώσεων. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μαρινάκης να έχει στα χέρια του ένα χρυσοφόρο brandname που είχε 10% τηλεθέαση μόνο με επαναλήψεις και να χρησιμοποιήσει το άγνωστο “one”, έστω και με τα αρχεία του Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επισημα εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι στα Τελη Νοεμβρη θα εκπεμψει σαν One την ειδηση την εδωσε η Σασα Σταματη στον Μουτσινα που ηταν γκεστ καλεσμενη την Παρασκευη και ηδη ειχε ολοκληρωθει η διαδικασια του πλειστηριασμου αρα το πιθανοτερο σεναριο ειναι να εκπεμψει ως One τωρα και ειτε Γεναρη του 20 η με την νεα σεζον να μετονομαστει σε μεγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !