Στα χέρια του Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA. Ποτέ δεν τα διεκδίκησε ο Αντ1 .

Στα χέρια της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει η ταινιοθήκη, το σήμα και το αρχείο του MEGA. Ο επιχειρηματίας πλειοδότησε στον διαγωνισμό που έγινε την Παρασκευή (1/11) το πρωί, προσφέροντας το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ (33.999.999 για την ακρίβεια), ενώ η δεύτερη προσφορά προέρχονταν από κυπριακή εταιρεία και ήταν της τάξης των 33.000.000 ευρώ.


Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων). Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάστηκε ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

 Όσο για τους άλλους διεκδικητές, να σημειώσουμε επίσης ότι ουδέποτε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 διεκδίκησε το σήμα και τη ταινιοθήκη παρα την πληθώρα δημοσιευμάτων 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύχομαι να επαναλειτουργήσει ως Mega στα γενέθλια του καναλιού δηλαδή στις 20/11!Και να μην βγει το κανάλι του Μαρινάκη ως One αλλα ως Mega!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναμενόμενο...

Για να δούμε αν θα δώσουν κάποια ώθηση στο νέο του κανάλι τα classic αποκτήματα του Mega.

Βεβαια όπως έχει αποδειχτεί...Mega ΔΕΝ ξαναφτιάχνεται. Πέρασε στην ιστορία μαζί με τις θρυλικές ΠΑΣΟΚ εποχές μας! :p
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακομη και με το Μαρινακη αυτο που θελουμε ειναι να ξαναδουμε τις σειρες,το αρχειο και το ίδιο το mega να εκπεμπει στην τηλεοραση ξανα!Αυτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακομη και με τον Μαρινακη περιμενουμε να ξαναδουμε τις σειρες(αρχειο του)να εκπεμπουν στην τηλεοραση ξανα!