Εξέλιξη: Δεν βγαίνει ούτε η εκπομπή του Ρουβά στον ΣΚΑΪ


Στον...αέρα βρίσκεται το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ,αφού τις τελευταίες μέρες το ένα πρότζεκτ ακυρώνεται μετά το άλλο. Έτσι, μετά το Room service, τον ''Αγρότη'' ,αλλά και το πολυαναμενόμενο ''Masked singer'', στον πάγο βάζουν άλλο ένα.

Το τρίτο,λοιπόν,όπως γράφει στο Newsit ο Γρηγόρης Μελάς αφορά την εκπομπή, «Idols», του Σάκη Ρουβά, που την περιμένουμε… από πέρυσι… αλλά έως τώρα έχουν γυριστεί μόνο δύο επεισόδια, αφιερώματα στον Βλάση Μπονάτσο και τον Νίκο Κούρκουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου, αυτή η καθυστέρηση από πλευράς παραγωγής σε συνδυασμό με κάποιες οικονομικές διαφωνίες φαίνεται ότι βάζουν και την καινούργια εκπομπή του Σάκη στον «πάγο». Βέβαια ,μετά από το τέλος του «Voice» που ο τραγουδιστής θα έχει περισσότερο χρόνο μπορεί ,να κάνει γυρίσματα μπας και τελειώσει ένα ακόμη επεισόδιο. Κι ίσως… ίσως τότε με τρία επεισόδια στον ΣΚΑΪ να το επανεξετάσουν. Προς το παρόν όμως «Idols» δεν! Εκτός αν δούμε την εκπομπή σε άλλη… τηλεοπτική συχνότητα, αφού η σεζόν αυτή θα φέρει αλλαγές… πολλές αλλαγές… πάρα πολλές αλλαγές… γενικότερα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια