Ξεκάθαρη η επιστροφή του MEGA - Η δήλωση στον αέρα του ONE που δίνει την απάντηση

3
Από την ώρα που έγινε γνωστό πως το MEGA (σήματα & αρχείο) πέρασε  στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, και της Alter Ego Media, τα δημοσιεύματα για το αν επιστρέφει στον αέρα το κανάλι, πάνε κ' έρχονται .Αδίκως βέβαια. Η επιστροφή του MEGA είναι δεδομένη και παραπάνω από ξεκάθαρη.Ο επιχειρηματίας απέκτησε το όνομα, κ' επομένως το ONE...ήδη έχει περάσει στη λήθη.

Την απάντηση ,άλλωστε, έδωσε το ίδιο το One τη μέρα του πλειστηριασμού, μέσω ενημερωτικής εκπομπής του και δια στόματος...Γιάννη Πρετεντέρη! Ο δημοσιογράφος, που ανήκει στα έντυπα του Ομίλου και πλέον και στο κανάλι , δηλαδή το Mega όπως ήρθαν τα πράγματα, δήλωσε ρητά,αναφερόμενος στην πορεία του μέσα στο MEGA από την ίδρυσή του το 1989,  πως ο ίδιος ήταν στο πρώτο Δελτίο του Mega πριν από 30 χρόνια, ήταν στο τελευταίο πριν από 2 χρόνια, και θα είναι και πάλι στο πρώτο Δελτίο του MEGA σε λίγες μόνο ημέρες...


Το κανάλι επιστρέφει.Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Απομένει μόνο να δούμε ποια ημερομηνία.Θα καταφέρουν ελεω γραφειοκρατικών και άλλων διαδικασιών να το βγάλουν 18 ως MEGA ή θα πάνε λιγο πιο μετά την πρεμιέρα; Εν αναμονή...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ακούγεται ότι θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου. Στις 20 Νοεμβρίου δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός και αν κάνει πρεμιέρα εκείνη την μέρα ως One με τις ενημερωτικες εκπομπές και στην συνέχεια γίνει η αλλαγή σε Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουμε τι σειρές του.Και ειναι πολλές,ειδικα οι σειρές του μεχρι και το 2006 ειναι εξαιρετικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς ώστε να είναι εφικτό να γίνει μετάβαση από την διαδικτυακή τηλεόραση στην επίγεια ψηφιακή. Θα μπορούσε να βγει ως ΟΝΕ και διαμέσου αυτού να τρέξει η καμπάνια για το MEGA με απανωτά σποτ. Θα μπορούσε ακόμα να βγει και ως MEGA ONE (διαφορετικό όνομα και σήμα από το MEGA ώστε να μην υπάρξει ζήτημα με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ η οποία στο νομικό κόσμο υφίσταται) και στην πορεία να φύγει το ONE. Το οποίο πολλοί στοιχηματίζουν ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ως ενημερωτικό κανάλι μέσα από τις πλατφόρμες και το διαδίκτυο. Και ποιος ξέρει ίσως βρει το δρόμο του για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση μέσω των περιφερειακών ή θεματικών αδειών, η αδειοδοτική διαδικασία των οποίων επίκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !