Παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια του Λιάγκα - Δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση

2

Κυριολεκτικά κανείς ,και κυρίως οι ίδιοι οι συντελεστές, δεν περίμενε όλο αυτό που συμβαίνει μετά από τα απαράδεκτα σχόλια για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ, στον αέρα του ''Μεσημέρι''. ΕΣΡ, ΕΣΗΕΑ ,στελέχη, δημοσιογράφοι και κοινό ,σύσσωμοι γύρισαν την πλάτη στον Λιάγκα και την ομάδα του, μετά από τους απρεπείς σχολιασμούς.

Η εκπομπή δεν διανύει από τότε και την καλύτερή της φάση, καθώς τα νούμερα είναι εμφανώς πολύ πεσμένα (αγγίζουν μόνιμα το 10), ενώ και αρκετοί διαφημιστές απέσυραν τα προϊόντα τους. Όλα αυτά τα γνωρίζαμε, ωστόσο, εκείνο που δεν ήταν γνωστό, είναι πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV Έθνος, τη μέρα της εν λόγω εκπομπής κι αφού υψηλόβαθμο στέλεχος ζήτησε εξηγήσεις για όσα ακούστηκαν, η αρχισυντάκτρια του Λιάγκα, Ελεάννα Τρυφίδου, πήρε την ευθύνη και έθεσε την παραίτησή της. Ωστόσο, η παραίτηση δεν έγινε ποτέ δεκτή...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. για να λεμε και την αληθεια, αν ο Λιαγκας δεν ηταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογη και "επιτυχια" της διευθύνουσας το καλοκαίρι, δεν θα πέρναγε ούτε έξω απο το κτηριο του σταθμου σημερα, μετα το συμβαν.

    αυτο εσωσε τον ιδιο και την εκπομπη μεχρι στιγμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Λιάγκας πέρα από μια ίσως τυπική παρουσίαση κάποιου τηλεπαιχνιδιού ή σόου δεν έχει θέση στη τηλεόραση πλέον. Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !