Επικρατέστερος ο Τανιμανίδης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι αιτήσεις για την είσοδο στο σπίτι του «μεγάλου αδερφού» έχουν φτάσει τις 5 χιλιάδες, μέσα στις πρώτες ημέρες!

Με έπαθλο τις 100.000 ευρώ, όπως ήταν φυσικό, τα τηλέφωνα και τα πληκτρολόγια πήραν… φωτιά για μια θέση στο σπίτι.

Ενδιαφέρον παρουσιάσει και το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού, με τον ΣΚΑΪ να έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες συζητήσεις.

Φαβορί δεν είναι άλλο από τον… μετρ των reality, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος μπορεί να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά από πλευρά τηλεθέασης με το «Boom», ωστόσο στο Φάληρο εκτιμούν πως με τα reality το «έχει».

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει ένα όνομα με «βαριά ιστορία» στην ελληνική τηλεόραση. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος απουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια από την ελληνική τηλεόραση, βρίσκεται σε συζητήσει για να αναλάβει τον ρόλο της φωνής του Big Brother.

Αυτή την στιγμή, όλα είναι στον… αέρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλειστεί συμφωνία με εταιρεία παραγωγής για το παιχνίδι, όμως υπάρχει και το εναλλακτικό σχέδιο.
Σε περίπτωση που δεν έρθει η συμφωνία τότε οι Έλληνες παίκτες θα ταξιδεύσουν στην Πολωνία, όπου υπάρχει έτοιμο το σπίτι από την πολωνική έκδοση του παιχνιδιού. Επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι η παραγωγή να μείνει στην Αττική, με το στούντιο στα Σπάτα να είναι το φαβορί.


Φαίνεται πως η κρίση δεν έχει πλήξει μόνο την μέση τάξη αλλά και τους celebrities. Μέσα στην λίστα με τις συμμετοχές, υπάρχουν και ονόματα που έχουμε δει στο παρελθόν στην τηλεόραση αλλά και στις αθηναϊκές πίστες.

Μάλιστα μέσα στις συμμετοχές, υπάρχουν και ονόματα-έκπληξη…

Μέσα σε αυτά είναι τραγουδιστές και ηθοποιοί που έχουμε δει και ακούσει πολλές φορές.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μετρ των ριάλιτι ? Τι ακούω θεέ μου. Πάνε καλά ? Επειδή παρουσίαζε τρεις σεζόν ένα ριάλιτι που έσκιζε την μια λόγω καστ ? Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει στο live. Μετρ είναι ο Ανδρέας είναι ο Γρηγόρης. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εγώ προσωπικά τον τανιμανιδη δε θα τον ήθελα παρουσιαστή. Μου φαίνεται πολύ δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι αλλον τανιμανιδη!Ελεος!Γιατι παλι αυτον τον αταλαντο καρακαταψωνισμενο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετρ των ριαλιτι ο Τανιμανιδης?αλλο ανεκδοτο κ αυτο ,ιδεα δεν εχει απο ριαλιτι στο survivor τον εσωζε οτι ηταν καλος στην αναμεταδοση των αγωνων ωστοσο στο μπιρι μπιρι με τους παικτες ηταν πολυ αδυναμος,εδω δε θα εχει αγωνισματα ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ...Ο ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Γ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι και μετρ,είπαμε!
    Λες και έχει παρουσιάσει 5-6 διαφορετικα ριάλιτι το λέτε!
    Εμένα αδιάφορος μου είναι,θα προτιμούσα κάτι πιο ιντριγκαδορικο η αλήθεια είναι. Νομίζω επίσης ότι έχει κουράσει η υπερπροβολη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου η Μεσαροπουλου ειπε οτι θα βαλουν γυναικα,και πλεον στις περισοτερες χωρες το κανει γυναικα(βλεπε ιταλια),εγω θα εβαζα τη Μανωλιδου και ας εχει ξεπεραστει,στη στιγμη της αληθειας ηταν πολυ καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !