Οδηγός καλής ζωής: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο


Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Τη διαφορά μεταξύ του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών και της πάθησης των πολυκυστικών ωοθηκών αλλά και τις λύσεις που υπάρχουν και για τις δυο αυτές γυναικολογικές διαταραχές πριν από τα φάρμακα, εξετάζει η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 02 Νοεμβρίου, στις 09:00.
Ειδικοί επιστήμονες μιλούν για τη σχέση του συνδρόμου με τις διαταραχές στην ινσουλίνη και τα πρώτα σημάδια των πολυκυστικών ωοθηκών και εξηγούν πώς αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η απώλεια βάρους, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Καλεσμένη στο στούντιο είναι μια νέα κοπέλα, η οποία διαγνώστηκε με πολυκυστικές ωοθήκες στην εφηβεία.
Στην ενότητα της ψυχολογίας εξετάζεται το multitasking, δηλαδή η ικανότητα κάποιων ανθρώπων να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενώ στην ενότητα της διατροφής αναλύεται η διατροφική αξία των πιτών, οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς στην ελληνική κουζίνα. Επίσης, μαθαίνουμε τα υπέρ και τα κατά που έχει το μούσι στην υγεία των ανδρών.
Πρέπει να τρώμε κόκκινο κρέας και σε ποια ποσότητα; Με την διατροφική αξία του κρέατος ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 03 Νοεμβρίου, στις 09:00. Καλεσμένος στο στούντιο ο αγαπημένος τραγουδιστής – ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τη σχέση του με το κρέας και το φαγητό συνολικά. «Μία φορά είχα πάει σε διαιτολόγο και τον έφαγα!» λέει με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια