"Ευτυχείτε": Το περιστατικό με την Μέγκι Ντρίο που έκανε έξαλλη την Καινούργιου

Χρήστος Παναγούλης
2

Πριν καν προβληθεί το βίντεο με τα γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο δεν έκρυψε τη δυσφορία της για την πρώην συμπαίκτριά της στο GNTM. Μετά το βίντεο πέταξε τη φράση «Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη» και έγινε χαμός. Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη και ειπώθηκαν… άβολες λέξεις στον αέρα του Ευτυχείτε. Εν τέλει, υπήρξε ζευγάρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Εύη Ιωαννίδου;

«Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο. Η Κατερίνα Καινούργιου την διέκοψε αμέσως και είπε σε υψηλούς τόνους:

«Μη μιλήσει κανείς σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα.
Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ, δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή»!




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο στην Κατ Καιν!
    Θέλω να δω αν βγάλουν το βίντεο από τον Μουτσινά που ήταν η Εύη εκεί να δούμε τι θα πει η Μέγκι...Μάλλον θα τα μαζέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην έβαλε χέρι η Κατ Κεν στη Μεγκι. Για τα μάτια του κόσμου το έκανε. Την έχει αφήσει ανεξέλεγκτη και όταν ανοίγει το στόμα της δεν ξέρει τι λέει. Όπως και η Μεϊμαρίδη. Όλα για την τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !