Πράσινο φως για το «Μην ψαρώνεις»


Συνεχίζει το «Μην ψαρώνεις» στο Β μισό της σεζόν. Μπορεί να μην έχει δοθεί από τον ΑΝΤ1 επίσημη έγκριση, ωστόσο το επιτελείο της κωμικής σειράς «τρέχει» κανονικά τα επεισόδια που θα προβληθούν και μετά τον Γενάρη.

Ο σταθμός είναι ικανοποιημένος από τη σταθερή τηλεθέαση του προγράμματος, που καταφέρνει να ξεπερνά το μέσο όρο πολλών άλλων σειρών (Λόγω Τιμής, Άν ήμουν πλούσιος, 8 λέξεις, Σπίτι είναι, Θα γίνει της Πολυκατοικίας, Κρατάς Μυστικό).

Μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί με το καθημερινό «Άν ήμουν πλούσιος». Τις τελευταίες δύο εβδομάδες το σήριαλ έχει κολλήσει κοντά στο 10%, ενώ και η διακοπή της απογευματινής επανάληψης δεν έδωσε την ώθηση που περίμεναν.

Ο σταθμός σχεδιάζει διορθωτικές κινήσεις. Αν ούτε αυτές δεν ανεβάσουν τα νούμερα, τότε δεν αποκλείεται στα τέλη Γενάρη να δούμε νέα σειρά στη θέση της.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέρα από τις άγριες μέλισσες τίποτα καινούργιο δεν έκατσε στον Ποφαντη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εποχή που με 15-16% τηλεθέαση μια σειρά συνεχίζει για 2 full κύκλους επεισοδίων και οι συντελεστές είναι χαρούμενοι γιατί οι περισσότερες υπόλοιπες κωμικές σειρές της τηλεόρασης με το ζόρι ξεπερνούν το 10%.

Πάντως μπράβο που συνεχίζουν, φυσικά. Καλό είναι να δουλεύει κόσμος σε μυθοπλασία και όχι σε trash ριαλιτι.