Η Ρούλα Κορομηλά πήρε θέση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του

Χρήστος Παναγούλης
1

Μετά τον «χιουμοριστικό» όπως τον χαρακτήρισαν τα μέλη της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκια» σχολιασμό γύρω από το θέμα του περιστατικού της ασέλγειας ενός 20χρονου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές στα social media.

O Γιώργος Λιάγκας  το μεσημέρι της Παρασκευής θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα ζητώντας συγγνώμη σε όλους όσους στεναχώρησε με τον τρόπο που παρουσίαστηκε το συγκεκριμένο θέμα.
Λίγες ώρες μετά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Ρούλα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του παρουσιαστή.

 «Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα» από την πραγματικότητα, ίσως και να είναι χαριτωμένο κάποιες φορές. Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις όμως το «αστείο» από τη σεξουαλική επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!» έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.


newspistol

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γεια σου βρε Ρουλάρα!

    Η χρυσή 15ετια της Ρούλας (1989 - 2004) ήταν ίσως η πιο ωραία καριέρα στην ψυχαγωγία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. ''Μια καλημέρα είναι αυτή'' στην Ερτ, πρώτα αθώα χρόνια ''Πρωινού καφέ'' στον Ant1, ''Ciao Ant1'' το πρώτο show της τηλεόρασης, ''Μπράβο'' το top show που έγινε ποτέ, τότε που λεφτά και έμπνευση υπήρχαν, οι MEGA Τηλεμαραθώνιοι που συγκέντρωναν χρήματα για καλούς σκοπούς, μέχρι το ''Καλώς τους'' στον Alpha που εγκαινίασε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Οι πιο αθώες αλλα και εμπνευσμένες εποχες της ελληνικής tv.

    Από αρχές 2000 που μπήκαν οι κίτρινες μεσημεριανές εκπομπές αισθητικής Τατιάνας Στεφανίδου που ...ψαχούλευε τα σκουπίδια των επωνύμων... και τα ριαλιτι σοου πάσης φύσεως με τα ξεκατινιάσματα άρχισε η παρακμή της ελληνικής tv και μερικά χρόνια αργότερα όταν ήρθε κι η κρίση, ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα για να φτάσουμε σήμερα στην αμετροέπεια του Λιάγκα και των πάνελ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !