Από ώρα σε ώρα η απόφαση του ΕΣΡ για Λιάγκα

Χρήστος Παναγούλης
2

Πλησιάζει η ώρα των επιπτώσεων για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» καθώς σε λίγη ώρα συνέρχεται η ολομέλεια του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ).
 Όπως αναφέρει το iefimerida.gr σήμερα στις 14.30 ξεκίνησε η συνεδρίαση του ΕΣΡ, στην οποία θα συζητηθεί το περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τις καταγγελίες, σε βάρος των συντελεστών, για σεξιστικά σχόλια.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μεγάλος αριθμός από καταγγελίες πολιτών αλλά και άλλων φορέων οδήγησαν στο να συζητηθεί το θέμα με τον χαρακτηρισμό του «κατεπείγοντος ζητήματος». Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να σχηματιστεί η λίστα με τις παραβάσεις για τις οποίες θα επιβληθούν κυρώσεις στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν ήταν οι εργαζόμενοι που καθημερινά μοχθούν κάμερες τεχνικοί κτλ θα ευχομουν να μην τους ξαναδούμε. Ντροπή όλο αυτό που συνέβη και δεν πήρε κανένας σας θέση για αυτό ενώ για την πανια και την έγχρωμη κοπέλα αμέσως κάνατε αναδημοσίευση. Εύχομαι να μη μείνουν άνθρωποι χωρίς δουλειά εξαιτίας της αμορφωσιας των κεντρικών προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Steve γιατί να βάζουμε τους εργαζόμενους σαν ασπίδα για να δικαιολογούμε τέτοιες καταστάσεις; Οι εργαζόμενοι δεν φταίνε σε κάτι και δεν θα πάθουν κάτι. Ακόμη και να σταματήσει η εκπομπή κάποια άλλη θα πάρει τη θέση της και θα βρουν δουλειά. Δεν πρόκειται ο σκαι ή οποιαδήποτε άλλο κανάλι να βάλει μαύρο 12 με 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !