Τι ετοιμάζει ο ALPHA για πρώτη φορά - Όσοι βλέπουν ''Έρωτα μετά'' θα...


Ο Alpha, σε μια πρωτοποριακή κίνηση για την επικοινωνία, εγκαινιάζει μια νέα διαδραστική ενέργεια. Η σεναριακή ομάδα μιας τηλεοπτικής σειράς, «συνομιλεί» ζωντανά με τους τηλεθεατές, online, στο twitter, παράλληλα με την προβολή, και απαντούν στις ερωτήσεις των χρηστών. 

Σήμερα, Πέμπτη 21 Νοέμβριου, Παγκόσμια Ήμερα Τηλεόρασης, ο Alpha παρουσιάζει μια διαδραστική second screen εμπειρία, προσφέροντας στους τηλεθεατές του «Έρωτα Μετά» τη δυνατότητα να συνομιλήσουν ζωντανά στο twitter με τους δημιουργούς της. Μετά τις μεγάλες ανατροπές και τις απροσδόκητες εξελίξεις που έχουν δημιουργήσει στα social media ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού και προσμονής για τη συνέχεια της ιστορίας, οι τηλεθεατές θα λύσουν όλες τους τις απορίες. 

Από τις 21:50 μέχρι τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές της σειράς ,«Έρωτας Μετά», χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtag της σειράς #erwtasmeta στο twitter θα μπορούν να απευθύνονται στην σεναριακή ομάδα η οποία θα απαντά μέσω του επισήμου account του Alpha.

Tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν εννοείς μεγάλη προσμονή και αγωνία ποιους ενοειτε γιατί η σειρά πάει άπατο αν δεν κάνω λαθος
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Κι όμως έγινε καταιγισμός ερωτήσεων χθες στο Twitter,επί 2 ώρες οι σεναριογράφοι απαντούσαν σε ερωτήσεις του κόσμου και πάλι δεν κατάφεραν να απαντήσουν σε όλες!
Μπράβο για την κίνηση αυτή, εξαιρετικη ιδέα!
Δυστυχώς η σειρά αυτή δεν παίρνει την τηλεθέαση που της αξίζει.Επιμενω ότι την έφαγαν τα δίωρα επεισόδια στην αρχή που άργησαν πολύ να γίνουν μονά!