Γιώργος Σαμπάνης: «Θεωρούν καμένους όσους βγαίνουν από talent shows, τελειωμένους»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, μέσα σε όλα, για την βοήθεια που δίνουν τα talent shows στα νέα παιδιά ενώ εξήγησε και τους λόγους που ο ίδιος δεν θα ήθελε να βρεθεί σε μια κριτική επιτροπή.

«Πρώτα απ’ όλα, αρέσει πολύ η φωνή μου στον κόσμο όταν τραγουδάω και καθόλου όταν μιλάω» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Σαμπάνης. «Οπότε φαντάσου με αυτή την ομιλία να βρεθώ σε εκπομπή», πρόσθεσε. «Ο λόγος που δεν έχω πάει, όμως, ακόμα σε αυτές τις εκπομπές δεν είναι αυτός. Ο λόγος είναι πως δεν έχω ιδέα από αυτές τις εκπομπές. Δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Δεν μπορώ να δω ένα παιδάκι, 17 χρονών που λόγω ηλικίας δεν πατάει στον τόνο και να του πω «τι καλός που είσαι, τι γλυκός». Θα του πω «μην τραγουδάς». Ειλικρινά»

«Τα τάλεντ σόου μου έχουν αποδείξει τόσα χρόνια πως είναι περισσότερο τηλεοπτικά προϊόντα παρά βοήθεια σε ένα παιδί που τραγουδάει. τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν τίποτα μετά. Αυτοί που πήγαν και φάνηκαν εκεί, μετά δεν ανοίγουν ούτε προγράμματα στα μαγαζιά. Τους θεωρούν καμένους οι δισκογραφικές εταιρίες. Τελειωμένους» πρόσθεσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Είναι αυτά τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Βγαίνεις, σε γνωρίζουν, σκίζεις και πάμε στον επόμενο!» πρόσθεσε.

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα έβγαινε και από το βουνό» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής για την επιτυχία που σημειώνει ο συνάδελφος του μετά τη νίκη στο Dream Show του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μας τα λεει καλα ο σαμπανης, οταν ειναι απο ταλεντ σοου λεει πως θα βγαινε ετσι και αλλιως, οταν δεν προχωραει η καριερα τους, λεει πως δεν τους θελουν οι δισκογραφικες..Και γιατι να μην τους θελουν?Μαλον οι συναδελφοι τους δεν τους θελουν κ.Σαμπανη και πιεζουν για να μην τους δοθουν ευκαιριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !