Άννα-Μαρία Βέλλη: «Ας πουν ότι θέλουν, αν έρθουν να με δουν στο θέατρο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Άννα-Μαρία Βέλλη, η οποία ξέσπασε εναντίον εκείνων που σχολίασαν αρνητικά την παράσταση «Κούκλες» που συμμετέχει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη νικήτρια του «GNTM», Ειρήνη Καζαριάν που συμμετέχει στην ίδια παράσταση.

«Έγινε ότι έγινε με την Ειρήνη, μονταρίστηκαν οι δηλώσεις της έτσι όπως μονταρίστηκαν, συνηθίζεται άλλωστε στην τηλεόραση να θυματοποιείς ανθρώπους που είναι πιο εύκολοι στόχοι» σχολίασε χαρακτηριστικά. «Πήρε και μένα η μπάλα χωρίς να έχω καν κάνει δηλώσεις, Την παράσταση δεν ήρθε κανείς από τους δημοσιογράφους που σχολίασαν αρνητικά να την παρακολουθήσει. Είναι μία παράσταση πολύ βασισμένη στο πως είναι χτισμένο το ριάλιτι του «GNTM». Η Ειρήνη είναι ιδανική γι’ αυτό γιατί έχει περάσει όλο αυτό του ριάλιτι, το ξέρει πολύ περισσότερο, το έχει στο πετσί της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε: «Αφιέρωσα ενέργεια σε κάτι που θεωρώ ότι δεν άξιζε και έμαθα πραγματικά να μην το ξανακάνω. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, εκτίθεμαι, αν έρθει να με δει στο θέατρο. Δεν θα δείξω το πτυχίο μου σε κανέναν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια