Επιστρέφει το Survivor;

Χρήστος Παναγούλης
6

Μία είδηση που, αν επαληθευτεί, πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλες αναταράξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μετέφερε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε η Έλενα Πολυκάρπου. Συγκεκριμένα, μετά την αναζωπύρωση της σχέσης του ΣΚΑΙ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, φαίνεται πως το κανάλι σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε έναν τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Τα πράγματα σε αυτόν τον κύκλο, ωστόσο, θα είναι διαφορετικά αφού μιλάμε για ένα All Stars edition του γνωστού ριάλιτι, με παίκτες όπως ο Ντάνος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να επιστρέφουν στις οθόνες μας.




Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν το επαναφερουν φετος αποκλειεται να πιασει ,αν το αφησουν να ξεκουρασει για 1-2 χρονια θα πιασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας κοπιασει αυο ο σκουπιδι εχει ελειωσει εδω και πολυ καιρο εδω ο Gnm α βρισκει σκουρα απενανι σις Αγριες Μελισσες μας αξιζει μια ηλεοραση με σειρες οπως ο Κοκκινο Ποαμι και Αγριες Μελισσες και οχι μια ηλεοραση με σκουπιδοριαλιυ που απλα εκαναν επιυχια λογω συγκυριας Υγ ο γραμμα που λειπει εχει χαλασει απο ο πληκολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έβαλαν μυαλό φαίνεται από την προηγούμενη σαιζόν και σκέφτονται να το επαναφέρουν?Για αναταράξεις στο τηλεοπτικό τοπίο ούτε καν απλά θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!
    Για δύο χρονιές το πολύ για τρεις είναι οκ για την χώρα μας,άλλο κοινό στο εξωτερικό άλλο το δικό μας,εμείς κουραζόμαστε γρήγορα και δεν γουστάρουμε τα ίδια και τα ίδια τηλεσκουπίδια όπως τα λέμε να παίζουν πολλά χρόνια ασταμάτητα....
    Να μην το επαναφέρουν καθόλου μετά από 3 χρόνια και βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι μην ξεχάσουν να επαναφέρουν και το Survivor Πανόραμα!! Άμα αυτές δεν είναι κινήσεις πανικού τότε δεν ξέρω τί είναι. Μου θυμίζει τις κινήσεις που έκανε ο ANT1 λίγα χρόνια πριν και μέσα σε όλα έφερε και εκείνο το έκτρωμα με τα ζευγάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο βασαλος δεν είναι σε μια εκπομπή? (Όχι η φωνή του μιας και δε μιλάει και ποτέ αλλά σαν παρουσία). Πάντως εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Μην εκπλαγειτε αν επιστρέψει και το power of love.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !