Εμφύλιος στον ΣΚΑΙ για το βατερλό στο prime time

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Υπόγειες, πλην ομως συντονισμένες επιθέσεις δέχεται απο τον ενημερωτικό τομέα το ψυχαγωγικό τμήμα του ΣΚΑΙ που δεν κατάφερε με τις επιλογές του να κερδισει το τηλεοπτικό κοινό! Η προσπάθεια του καναλιού να αλλάξει προφίλ, ενισχύοντας το προγραμμα του με σειρές και τηλεπαιχνίδια δεν φαινεται να του βγαίνει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η φετινη επένδυση που αγγίζει περιπου τα 40 εκ. ευρώ!

Το γεγονος εχει προκαλέσει αναστάτωση στο σταθμό που βλέπουν να χάνεται η μάχη του prime time, της ζώνης δηλαδη απο την οποία εξαρτώνται τα έσοδα, με συνέπεια να εχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται σύντομα να δουν την πόρτα της εξόδου!

Εκτος ομως απο την “ταυτοποίηση” των υπευθύνων για το φετινό βατερλό που εχει κάνει η διοίκηση του σταθμου… Τα στελέχη της ενημερωσης που ομολογούμενως η δουλεια τους επιβραβεύεται απο το τηλεοπτικο κοινό με υψηλές τηλεθεάσεις, διεξάγουν τον δικό τους υπόγειο πόλεμο κατα των συναδέλφων τους στο ψυχαγωγικό τμήμα, προκειμένου να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μη δημιουργούνται συγχύσεις, αλλα και για να ειναι ξεκάθαρο στους απο πάνω ποιοι κάνουν καλά τη δουλεια τους και ποιοι οχι! Με λίγα λόγια το “ξύλο” των ενημερωτικών στους ψυχαγωγικούς ειναι άνευ προηγουμένου! Για αυτο και πληθαίνουν οι φωνες στο εσωτερικό του σταθμου που λένε οτι αυτή η υπόθεση δεν θα κλείσει “αναίμακτα”! Και μπορει να λεγεται οτι η νίκη εχει πολλούς πατέρες, αλλα η ήττα ειναι ορφανή… Στην περιπτωση ομως του ΣΚΑΙ η αποτυχία εχει ονοματεπώνυμο και – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετράει αντίστροφα!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το concept της αναβίωσης του mega mou σε ότι αφορά την μυθοπλασία ήταν τραγικό. Λόγω τιμής, πολυκατοικία, κόκκινο δωμάτιο σε βερσιόν room service. Τραγικό επίσης ότι οι ιδέες κάποιων μεγαλοστελεχών φτάνουν στο να μιμηθούν και όχι να δημιουργήσουν. Πλερώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέει το άρθρο περί επένδυσης ???? 40 εκατομμυρίων, αν δεν τα πάρουν πίσω από τις διαφημίσεις ποιος θα τα πληρώσει; Θα τα βάλει ο κύριος Αλαφούζος από τη τσέπη του; Είναι πολλά λεφτά και με τα νούμερα μέχρι τώρα αποκλείεται να καλυφθεί ούτε το 50% των χρημάτων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αυθεντικό παραμένει αυθεντικό ότι και να γίνει.
    Οι σειρές δεν βγήκαν όπως περιμέναμε και λίγο το Λόγο τιμής είναι κάπως ανώτερο από τις υπόλοιπες.
    από την άλλη έχουμε και τα παιχνίδια που είναι τραγικά.
    Ότι πηγαίνει καλά στο εξωτερικό εδώ δεν πηγαίνει με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο είναι το ονοματεπώνυμο που μετράει αντίστροφα;;; Στο κανάλι πάντως δεν πάει χάλια μόνο το Prime time. Έχουν πρόβλημα και άλλες ζώνες. Και οι της ενημέρωσης ας χαλαρώσουν λίγο γιατί υπάρχουν ζώνες που και αυτοί δεν κάνουν τα τεράστια νούμερα. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη ο κόσμος να δει διαφορετικά ένα κανάλι. Το ίδιο πίστευαν και στο Open έφαγαν τη χυλόπιτα σταμάτησαν τα μεγάλα λόγια και σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και αρχίζουν κάποια προγράμματα τους να στέκονται στον ανταγωνισμό και να βγαίνουν και πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα πρότεινα στους της ενημέρωσης να κοιτάξουν τα νούμερα των Αταίριαστων και κυρίως των Ακραίων Φαινομένων, την πτωτική πορεία του Σήμερα φέτος (αν και σήμερα πήγε καλά και μου αρέσει προσωπικά περισσότερο από τον Παπαδάκη), τον Αυτιά που την Κυριακή βγήκε 3ος και γενικά την τηλεθέαση του σταθμού της παλαιότερα, πριν το άνοιγμα προς την ψυχαγωγία, όπου ήταν σταθερά 5οι και με διαφορά από τον τέταρτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !