UPDATE- Σφαγή στο PRIME TIME. Δείτε αναλυτικά τα 15'

22
Πραγματική σφαγή επικρατεί στη ζώνη Prime Time όλων των τηλεοπτικών καναλιών. Νέες προσθήκες νέος ανταγωνισμός... Ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι;
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 15' σε κάθε ζώνη στο δυναμικό κοινό 18-54:


ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 14,5
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 16,3
8 ΛΕΞΕΙΣ 12.0

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 22,9
ΠΈΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 16.3
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 14.1
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 11,5

GNTM 30.6

* Καθαρά νούμερα τηλεθέασης. 

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικα το gntm 30αρια παρα τον πολυ σκληρο ανταγωνισμο χτες. Οι Αγριες μελισσες εκαναν ζημια στο Λογω τιμης και εριξαν νομιζω και το Ερωτας μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα δεν σταματά το GNTM από την κορυφή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στις αγριες μελισσες. Δηλαδη απο αυριο θα χτυπήσει 25+ χωρις το Gntm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μελισσες, οτι καλυτερο εχω δει τα τελευαταια χρονια. Δεν το περιμενα. Το Λόγω τιμής, έφτασε πάτο. Το λέγαμε οτι δεν θα πάει καλα και καποιοι κραζανε. Επίσης το ερωτας μετα, πολύ λίγο μπροστα στις αγριες μελισσες. Για το gntm δεν θα το σχολιασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη αλλά οι άγριες μέλισσες αξίζουν παραπάνω. Πολύ λίγα αυτά τα νούμερα. Εγώ δεν τρελαίνομαι κιόλας με δραματικές σειρές αλλά αυτή μαρεσε τρελά. Έσκισε το gntm. Τα άλλα μέτρια προς χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άξιοι της μοίρας μας.'Αντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω ότι οι Μέλισσες θα ανεβούν κι άλλο. Χθες για πρώτη φορά, δεν έπιασα το κινητό μου για να σχολιάσω στο Twitter . Με καθήλωσε και δν ήθελα να χάσω ούτε δευτερόλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα εξελιχθει η μαχη και τις επομενες μερες. Το gntm δυστυχως δεν φαινεται να πεφτει με τιποτα. Ο Σκαι πρεπει το Λογω τιμης να το βαλει Τεταρτη η Πεμπτη για να ανεβει λιγο. Αντιστοιχα ο alpha το Ερωτας μετα τις μερες Τεταρτη, Πενπτη και Παρασκευη. Ενω ο αντ1 να βαλει Φριτεζα Δευτερα και Τεταρτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι κρίμα που όλες οι σειρές ανεξαιρέτως βρίσκονται κάτω από το GNTM. Η μεγάλη μας κατάντια....κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλεος με τα ριάλιτι.... Καμία προκοπή, ούτε εξέλιξη...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι άγριες μέλισσες έχουν το δικό τους κοινό και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνουν. Οι 8 λέξεις όλο και πιο χαμηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Φριτέζα ήταν μπροστά από το Έρωτας μετά;; Να πω την αλήθεια φέτος δεν πίστευα ότι θα πάει καλά αλλά φαίνεται πως αντέχει. Μπράβο στις μέλισσες που άντεξαν. Δυστυχώς το ριάλιτι παραμένει πρώτο. Το αν ήμουν πλούσιος έχει πρόβλημα με το ΣΚΑΙ να είναι ο μεγαλύτερος χαμένος στο prime time. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30αρια το gntm με full ανταγωνισμό θέλω να δω αν τους βγει και το νέο ριάλιτι με τον Πολυχρονίου που φαίνεται ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο στον ΑΝΤ1 που από πέρσι επενδύει σοβαρά στην ελληνική μυθοπλασία και την στηρίζει!
    Ο Άλφα χαντακώνει μόνος του τις σειρές του,αφού στα πάνελ των εκπομπών του όχι μόνο ασχολούνται πολύ με το gntm αλλά λένε ανοιχτά,οτι το παρακολουθούν φανατικά(που να έπαιζε και στο κανάλι τους...),έκοψε το άκρως επιτυχημένο σόι (κίνηση που από όλους κρίθηκε αψυχολόγητη),αποφάσισε να κάνει μεγάλες αλλαγές στα πρόσωπα και τις ιστορίες του Έλα στη θέση μου και ποτέ δεν ενημέρωσε το κοινό επίσημα για αυτές(πχ με κάποιο trailer με σκηνές),μόνο 1,5 εβδομάδα πριν την πρεμιέρα που αποφάσισε να βγάλει το κρητικό τραγουδάκι(όμως και πάλι δεν έδωσε καμία πληροφορία).Τέλος το κρατάς μυστικό είναι μια τόσο ιδιαίτερη και πρωτότυπη μαύρη κωμωδία και όμως το κανάλι αποφάσισε για ακόμα μία φορά να μην δείξει καμία απολύτως ολόκληρη σκηνή πριν την πρεμιέρα και επιπλέον αποφάσισε να το βάζει μόνο μία φορά την εβδομάδα σε μία εποχή που η απολύτως εβδομαδιαίες σειρές έχουν...πεθάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στον ant1 και στον alpha που επενδύουν στη μυθοπλασία. Στεναχωρήθηκα που το κοινό που είμαι και εγώ μέσα σε αυτό το 18-54 βλέπει περισσότερο GNTM παρά Άγριες Μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Οι Άγριες μέλισσες είναι η καλύτερη που έχει βγει ποτέ
    Το σπίτι είναι καλή φαίνεται με άρεσε.
    Φριτέζα τα είπαμε.
    Λόγο τιμής το έριξαν.
    Αν ήμουν πλούσιος καλυτερεύει.
    GNTM αφού άρχισαν τα 30ρια φαντάζομαι τι θα γίνει στην πορεία.

    Με τόσο βομβαρδισμό καλά που έχουμε και το ριπλέι από cosmotetv η webtv και βλέπουμε όλα μετά τις 9...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι κρίμα να μην βλέπουν οι νέοι σειρές, γιατί έχει και πολύ καλές σειρές, και να παρακολουθούν με μανία αυτό το έκτρωμα. Γονείς πάρτε το τηλεκοντρόλ από τα παιδιά σας και μάθετε τα να βλέπουν τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντάξει, αναμενόμενη η σφαγή. Χαλαρώστε λίγο πάντως με τη μυθοπλασία. 12+14+16 στο περίπου που έκαναν ΣΚΑΪ - Alpha - ΑΝΤ1 με μυθοπλασία σε όλο το prime time σε σύνολο κάνουν ποσοστό μεγαλύτερο από 40% που ξεπερνά το 30% του reality. Ο κόσμος βλέπει σειρές και τις προτιμά. Το θέμα είναι όμως ότι τα νούμερα μοιράζονται φέτος λόγω μεγάλου ανταγωνισμού. Έχουμε πολλές και ενδιαφέρουσες σειρές στο πρόγραμμα ενώ το Star παίζει μόνο του σε άλλη κατηγορία και μαζεύει όλο το χαρτί. Έτσι είναι η σύγχρονη τηλεόραση και δεν θα αλλάξει αυτό. Πάντως η κωμωδία του Alpha θα ανέβει σίγουρα και στις δραματικές θα «πέφτουν κορμιά» μέχρι να κάτσει η μπίλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:35: Δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος που κανει συνεχεια σχολια για το ριπλει της cosmotetv αλλα οκ το καταλαβαμε. Δεν χρειαζεται τοσο διαφημιση, γινεται κουραστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λατρεύω τις μέλισσες. Είχα πάνω από δεκαετία να δω δραματική ελληνική σειρά. Αξίζει μεγαλύτερα νούμερα. Γελάω με την φριτέζα, φέτος μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Στεναχωριέμαι με το λόγω τιμής. Είναι και αυτήν υπέροχη σειρά, καλογυρισμένη και τις αξίζουν καλύτερα νούμερα, αλλά πέφτει πάνω στις μέλισσες. Μακάρι να του αλλάξουν μέρα και ώρα. Καλύτερα το κοινό να μοιράζονταν μεταξύ μελισσών και λόγω τιμής και όχι μεταξύ μελισσών και του άθλιου GNTP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το σπιτι είναι θα πεσει και κανει ζημια στο ερωτας μετα. Οι σειρες κερδιζουν γιατι αθροιστικα κανουν παραπανω από το χαζοριαλιτι. Απλα επειδή είναι 3 καναλια χωριζεται. Ε δεν νομιζω να περιμεναν οι σειρες τους να κανουν πανω από 20% με ταυτόχρονα άλλες 2 σειρες απεναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βιαστηκατε να ξοφλησετε το "Σπιτι ειναι" αλλά τα πηγε καλουτσικα,βεβαια δεν εκανε και τρελά νουμερα για πρεμιερα αλλά θα δειξει.Τωρα περιμενα πιο χαμηλα το "Ερωτας μετα" αλλά εκει βρεθηκε το "Λογω τιμης"(ισως φταινε οι τραβηγμενες ιστοριες και οι χιλιοπαιγμενες πλεον)παρ'ολα αυτα και το "Ερωτας μετα" χαμηλα κινηθηκε.Αν βγηκε κάποιος κερδισμενος ειναι το συνηθες τηλεσκουπιδι gntm και οι "Αγριες μελισσες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !