Στο Open η Βίκυ Χατζηβασιλείου;


Δυνατό τηλεοπτικό χτύπημα φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας τα στελέχη του Open βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μάλιστα, αν οι συζητήσεις τελεσφορήσουν, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση με το «Πάμε πακέτο», την εκπομπή που παρουσίαζε επί σειρά ετών στον Alpha. Άλλωστε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει κάνει σαφές ότι η συνέχιση του Πακέτου είναι προϋπόθεση για την επιστροφή της. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα δούμε την όμορφη παρουσιάστρια να επιστρέφει πριν το 2020.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν πετύχει αυτή την μεταγραφή θα εχει ένα ακόμη άσσο στο μανίκι του εκτός από το Κόκκινο ποτάμι & το Just the two of us διοτι το Χ Factor μάλλον θα εχει τελειώσει μέχρι τότε!Γιατι αν περιμένει από το Drive Master να κανει νούμερα θα τα βάψει μαύρα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντα εκεί πίστευα ότι θα κατέληγε. Μπορεί να κάνω λάθος, αν και δεν νομίζω να κάνω, αλλά ο γιος της εργάζεται στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του καναλιού. Αν σκέφτηκε και για το one νομίζω ότι ήταν λόγω της Σασλόγλου που ήταν χρόνια στον Alpha και είχαν καλές σχέσεις και καλή συνεργασία. Μάλλον ή θα φύγει και η Σασλόγλου κάποια στιγμή από το one ή είδε ότι δεν την συμφέρει να πάει σε ένα κανάλι που τουλάχιστον για φέτος θα είναι νομοτελειακά σε χαμηλές πτήσεις αφού θα έχει μόνο ντοκιμαντέρ και ειδήσεις.