Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: δεν θα πιστεύετε ποιον ρόλο είχε πάρει αρχικά στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»


Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε συνέντευξη που έδωσε στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο αρχικό καστ της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» είχε πάρει το ρόλο που μετέπειτα έκανε η Άβα Γαλανοπούλου, ενώ είχε ήδη γυρίσει και τα δύο πρώτα επεισόδια.

Παρόλο που σε έχουμε αγαπήσει μέσα από τους τηλεοπτικούς σου ρόλους, η τηλεόραση δεν ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή σου.
Ναι, έτσι είναι.


Ησουν από τις ηθοποιούς που έχουν περάσει από δεκάδες οντισιόν για να πάρουν ένα ρόλο σε σίριαλ;
Οχι, δεν πήγαινα σε οντισιόν. Επειδή είχα κάνει μια διαδρομή στο θέατρο, πίστευα ότι κάποιος θα με δει και θα μου προτείνει να παίξω σε ένα σίριαλ. Τον πρώτο μου ρόλο στην τηλεόραση τον πήρα όταν έπαιξα με τον Γιάννη Μπέζο κι αυτός ήταν που με πρότεινε στο «Βίος ανθόσπαρτος», που γύριζε τότε το Mega. Από εκεί με πήρε ο Βασίλης Νεμέας για το «Για πάντα φίλες», που ήταν μια πολύ ωραία σειρά. Εκανα κάποια πράγματα στην τηλεόραση, απλώς δεν είχαν κάνει τη φασαρία που έκανε το «Παρά πέντε».

Αν δεν κάνω λάθος, ήσουν στο αρχικό καστ για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις;» μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, την Ελένη Καστάνη και την Ασπασία Τζιτζικάκη και είχες τον ρόλο που τελικά πήρε η Αβα Γαλανοπούλου.
Ναι, και το είχα αγαπήσει πολύ αυτό το σίριαλ, γιατί ήταν μια πραγματικά ωραία στιγμή του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου. Είχαμε γυρίσει και δύο επεισόδια, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Δεν ξέρω τι έγινε. Ειλικρινά δεν κατάλαβα. Και τελικά το σίριαλ, παρόλο που άλλαξε και το καστ, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ίσως ήταν η κακιά στιγμή. Δεν συντονίστηκαν τα πράγματα όπως θα έπρεπε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια