Ενίσχυση στο OPEN με γνωστά στελέχη...

Μάλλον, για να είμαι ακριβής, βρίσκονται πριν τις τελικές υπογραφές καθώς δεν αναφέρομαι σε ένα αλλά σε τέσσερα νέα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα ανήκουν σύντομα και επίσημα στο κανάλι της Παιανίας.

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, ενδυναμώνεται η «ηγετική πυραμίδα» του OPEN και μάλιστα ακόμα και με πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Τα δύο από αυτά όμως έχουν μακρά θητεία και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Επιθυμία τους, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, είναι να δημιουργηθεί μία τετραμελής ομάδα που θα έχει συμβουλευτικό κυρίως χαρακτήρα με σκοπό να ενισχύσουν με τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και των άλλων Μέσων που ανήκουν στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Κατ’ αρχάς λοιπόν στην ομάδα αυτή ανήκει ο Γιώργος Λεβέντης που επί σειρά ετών βρισκόταν στην «ηγετική πυραμίδα» του ΑΝΤ1 ενώ τα τελευταία χρόνια μένει στο εξωτερικό όπου συνεχίζει όπως είναι φυσικό να ασχολείται με τα τηλεοπτικά… και όχι μόνο, σε διεθνές επίπεδο. Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή τότε σύντομα μέσα από τη συνεργασία του με το OPEN θα ασχοληθεί ξανά με το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια