Ανδρέας Γεωργίου: «Πιστεύεις ότι είμαι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός;»

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση. Ο δημιουργός των «8 Λέξεων» δε δίστασε, μέσα σε όλα, να απαντήσει σε όλους τους haters που τον χαρακτηρίζουν ατάλαντο όπως επίσης ότι παίρνει «ηθοποιούς από το Instagram».

«Η επιτυχία φέρνει και haters. Για σένα ακούγονται διάφορα. «Ατάλαντος», «βάζει ηθοποιούς από το Instagram να παίξουν στις σειρές του», «εκμεταλεύεται καταστάσεις και πρόσωπα»…» σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΡΙΚ.

«Να σε ρωτήσω κάτι. Πιστεύεις ότι είμαι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός εσύ;» ρώτησε ο σεναριογράφος και ηθοποιός για να λάβει την απάντηση, «Εντάξει δεν είσαι και ο Χορν».

«Είμαι καλός δημιουργός. Να φτιάχνω δηλαδή μια ομάδα, να μπορούμε να κάνουμε ωραίες δουλειές, να περνάμε καλά και να περνάει αυτό κάτω. Να αγγίζει τον κόσμο. Δεν αισθάνομαι ούτε ότι είμαι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός, ούτε ο πιο ταλαντούχος σκηνοθέτης» ομολόγησε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η επιτυχία, η επιτυχία, ω επιτυχία. Ας ηρεμήσει λιγάκι. Το ότι έκανε 2 σειρές στην ελληνική τηλεόραση, το Μπρούσκο και το Τατουάζ που ήταν επιτυχημένες δεν σημαίνει ότι έχει κάνει κανένα συμβόλαιο με την επιτυχία. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που κάποτε έρχεται η εποχή της μετριότητας. Έχει συμβεί και σε άλλους με μεγαλύτερη επιτυχία στο παρελθόν. Πχ ο Ρήγας που από τα θεϊκά σήριαλ του παρελθόντος καταλήξαμε στις Τρίχες.