Σύγκρουση για τη Nova

Νίκος Τσαγρής
0
Αυξάνεται η πίεση στη συνδρομητική τηλεόραση. Η έναρξη των συζητήσεων ανάμεσα στη Nomura, εκπρόσωπο των δανειστριών τραπεζών, και την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά των άλλων μεγάλων παικτών στην τηλεόραση. Απέναντι βρίσκεται ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν θέλει την ενίσχυση του ανταγωνιστή του, ο οποίος καταγράφει απώλειες, καθώς η νέα κυβέρνηση της ΝΔ δεν υλοποίησε τη συμφωνία ανάμεσα στην ΕΡΤ και τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νταμπλούχου. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή για τις συζητήσεις που διεξάγονται ανάμεσα σε Nomura και Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.
Ζητείται και η παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με το επιχείρημα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ελέγχει την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ θα αποκτήσει ταυτόχρονα και τον έλεγχο της Nova.
Τις εξελίξεις παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ο ΟΤΕ, καθώς αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει τον έλεγχο της Nova, τότε η Cosmote TV θα έχει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή. Υπάρχει και η εκτίμηση πως το εταιρικό σχήμα στη Forthnet είναι πιθανό να ενισχυθεί και με άλλους επιχειρηματίες, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη.
typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !