Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ο Τζώνη Καλημέρης...

Στον ΑΝΤ1 κατευθύνεται  όπως όλα δείχνουν ο Τζώνη Καλημέρης λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από το OPEN και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μέσα από συνέντευξη που έδωσε τις προάλλες στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή “Μεσημέρι”.

Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στην ερώτηση ποια προγράμματα έχει ξεχωρίσει φέτος, και τα πέντε προγράμματα που ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΪ ήταν και τα πέντε του ΑΝΤ1 προκαλώντας φυσικά πολλαπλά εγκεφαλικά στο κοντρόλ της εκπομπής.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του tinasmess.gr, ο Τζώνη Καλημέρης βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι δεδομένο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί κάτι αν ο Θοδωρής Κυριακού το ζητήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω στέλεχος ήταν ξανά στον ΑΝΤ1 το 2014 αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ALPHA και μέχρι το 2017.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνωρίζουμε ποια είναι η πιθανή θέση που θα μπορούσε να επανδρώσει, δεδομένου ότι ο Ποφάντης με τα τωρινά δεδομένα δεν κουνιέται με τίποτα από την καρέκλα του?
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Αυτόν δεν τον έδιωξαν επειδή και καλά απέρριψε τον Τούρκο ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Survivor μονο ρε ! !