«My style rocks»: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Στον αέρα είναι ήδη το τρέιλερ για το My style rocks που έρχεται μέσα στο Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ. Ηδη η παραγωγή βρίσκεται πολύ κοντά στην κριτική επιτροπή με τον Στέλιο Κουδουνάρη να έχει προβάδισμα σε όλα μιας και δέχθηκε και τις περισσότερες προτάσεις κι από άλλα ανταγωνιστικά προγράμματα.

Επίσης, πρόταση έχει δεχθεί και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος ωστόσο όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε έχει θέσει τους δικούς του όρους για να συμμετάσχει όπως να μην υπάρχουν κλάματα και να κυριαρχεί η φινέτσα και το κλας.

 Το τρίτο πρόσωπο που έχει δεχθεί πρόταση δεν είναι άλλο από την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια η οποία άφησε την τηλεόραση τον Ιούνιο γιατί πλέον ως σύζυγος υπουργού έχει άλλες αυξημένες υποχρεώσεις δέχεται στενό μαρκάρισμα να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Η ίδια το σκέφτεται σοβαρά απλά αυτό που την προβληματίζει είναι τα πολύωρα γυρίσματα.

Οσο για τη θέση της παρουσιάστριας ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά ούτε και η Ευαγγελία Αραβανή επιστρέφουν στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες του tinasmess.gr μιλούν για ένα πρόσωπο βόμβα- που δεν έχει καμία σχέση με την Χριστίνα Μπόμπα – που έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το κανάλι κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό…

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O Γαβαλάς έβαλε όρο να κυριαρχεί η φινέτσα και να μην κλαίνε ? Σε άλλο πρόγραμμα νομίζει ότι πάει μου φαίνεται 😂😂χαχαχαχα. Στην παρουσίαση εγώ πιστεύω την ρανιμανιδαινα θα χώσουν. Εκτός αν βάλουν την Ηλιάκη που έλεγαν πιο παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφου δεν ειναι η Μπομπα ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Κάτια Ζυγούλη είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !