Ηχούν οι σειρήνες στο ΠΡΩΙΝΟ...

4
Στον ΑΝΤ1 πάντως ηχούν οι σειρήνες… Βλέπετε το ΠΡΩΙΝΟ δεν τραβά. Πολλές φορές όταν προσπαθείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να είσαι φίλος με όλους, φτάνεις σε σημείο να μην λες τη γνώμη σου ελεύθερα για να είσαι αρεστός ή αρεστή. Σίγουρα το πάνελ έχει θέμα… Δεν μπορεί  να έχεις έναν Δημήτρη μόνο να παίζει μπάλα…  Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι για όλα.Όσο κι αν  το διαβάζετε κάπως  αυτό, είναι η μεγάλη αλήθεια.  Αν δε γίνουν πολύ σύντομα αλλαγές ,τα μονοψήφια δεν θα αργήσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιώργο έχεις δίκιο και κυρίως για τον Ουγγαρέζο που προσπαθεί να κρατήσει την εκπομπή μόνος του. Απορώ με την Αφροδίτη που τόσα χρόνια έγραφε για τα τηλεοπτικά δρώμενα με αιχμηρό τρόπο και τώρα δεν έχει ούτε μία αποκλειστική είδηση. Βλέπεις αυτή από την μία και την Μεσσαροπουλου από την άλλη και είναι η νύχτα με τη μέρα. Και σημειωτέον την δεύτερη δεν τη συμπαθώ. Ωστόσο πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει και η θεματολογία. Μιλάμε για Πρωινό όχι για τοκ σόου.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τόσες πολλές συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκπομπη φετος εγινε σαν της Σασας στο σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο, μπράβο σου που το γράφεις. Έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντ1 πρέπει για του χρόνου να αρχίσει να ψάχνεται από τώρα έτσι ώστε να έχει το χρόνο για να βρει να βάλει κάτι νέο και φρέσκο το πρωί. Ακόμη κι αν ανέβουν λίγο τα νούμερα δεν πρέπει να κάνει το λάθος και να επαναπαυτεί. Πρέπει να το κάνουν, τα νούμερα της Σκορδά πέφτουν κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, έχει κουράσει και η συγκεκριμένη παρουσιάστρια δεν βελτιώνεται. Όταν βλέπεις πχ τη Καινούργιου και τη συγκρίνεις με τη Καινούργιου προ 5 ετών, είναι άλλη παρουσιάστρια. Η Φαίη δεν μπορεί παραπάνω, τόσα χρόνια στασιμότητα. Είναι κρίμα γιατί ο Αντ1 με τη δυναμική του με κάτι νέο και νέο παρουσιαστή θα μπορούσε να κάνει όπως και παλιά 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !