Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα για το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

2

To Κόκκινο Ποτάμι: Πρεμιέρα σήμερα,  Κυριακή, κάθε Κυριακή στις 21.00 στο OPEN  

-Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης.  
-Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.  
-Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.  
-Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.  

Το Κόκκινο Ποτάμι, η νέα δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, κάνει πρεμιέρα στο OPEN την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Το Κόκκινο Ποτάμι ξεκινά να κυλά, ξετυλίγοντας μια σειρά από γεγονότα που ανατρέπουν όσα μέχρι τότε έμοιαζαν δεδομένα…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
Οθωμανική Αυτοκρατορία, 1895.

Ο γιατρός Μιχάλης Νικολαΐδης και η γυναίκα του Σοφία, αρραβωνιάζουν την κόρη τους Ιφιγένεια, 9 χρόνων, με τον Μίλτο ,12 χρόνων, γιο του έμπορου Γιώργου Παυλίδη και της Ευγενίας. Τις οικογένειες συνδέει φιλία, αλλά ο συγκεκριμένος αρραβώνας έχει άλλη σκοπιμότητα- να εξασφαλίσουν πως η κόρη της οικογένειας Νικολαΐδη δεν θα γίνει ποτέ σύζυγος μουσουλμάνου. Οι αδιάκοπες επιθέσεις των φανατικών Τούρκων εναντίον των Χριστιανών, αναγκάζουν τις δύο οικογένειες να εγκαταλείψουν τον τόπο τους.

Έντεκα χρόνια μετά, οι δυο νέοι ξανασυναντιούνται στην Κωνσταντινούπολη τυχαία και ερωτεύονται κεραυνοβόλα, ερήμην της παλιάς οικογενειακής δέσμευσης. Στη δεξίωση που ο Νικολαΐδης προσφέρει στους φίλους του ,Καρτάλ και Ασλάν, στελέχη του κινήματος των Νεότουρκων, ο Μίλτος ξανασυναντά τον παιδικό του φίλο Κερέμ, επίσης γοητευμένο με την Ιφιγένεια.

Επίθεση φανατικών, αμαυρώνει τη γιορτή. Ο Μίλτος αντεπιτίθεται ηρωικά, τροφοδοτώντας τον θαυμασμό της Ιφιγένειας. Με τον αδερφό του Θέμη, παίρνουν το πλοίο για την Αμισό. Η Ιφιγένεια τον αποχαιρετά λυπημένη και ερωτευμένη. Ο Μίλτος της υπόσχεται πως θα επιστρέψει για να παντρευτούν.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μανούσος Μανουσάκης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης,, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Στέφανος Κυριακίδης, Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Δρόσος, Κώστας Ξυκομηνός, Θοδωρής Φραντζέσκος, Λάμπρος Κτεναβός,, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Δήμητρα Σιγάλα, Γιωργής Τσαμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Πέτρος Ξεκούκης κ.α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης 

ΣΕΝΑΡΙΟ: Νίκος Απειρανθίτης, Δώρα Μασκλαβάνου, Μανούσος Μανουσάκης
Φιλική συνεργασία στο ΣΕΝΑΡΙΟ: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμένα μου αρεσε παντως.Ηταν κάτι πολύ κινηματογραφικο(λες και ησουν σε σινεμα),βασισμενο καθαρα σε ιστορια,η σκηνοθεσια συνδεθηκε πολύ καλά με το σεναριο.Οι ερμηνειες αρκετα καλές,τωρα σιγουρα οι εντονες σκηνες βιας περιοριζουν κάποιους που ισως δεν τους αρεσουν οι σκηνες βιας.Ομως μην ξεχναμε ειναι πραγματικα γεγονοτα.Οι πιο καλές φετινες σειρες οι Μελισσες και το "Κοκκινο ποταμι" αλλά δεν ξερω το "Κοκκινο ποταμι" δεν το βαρεθηκα λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως η αμεση κριτικη μιας εφημεριδας γνωστης δινει αμεσα ευσημα στον Μανουσακη.Το μελετησε καταπληκτικα απο όλες τις αποψεις.Μπραβο στους συντελεστες,μπραβο Μανουσακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !