Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Στην Ελλάδα οι “ωραίοι” θεωρούνται χαζοί ή ατάλαντοι»

Νίκος Τσαγρής
1

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Συνέντευξη στο περιοδικό People και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση «Το δείπνο» του Χέρμαν Κοχ στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο.
Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την ταμπέλα της «ωραίας» καθώς και το ύψος του 1,83 που την ξεχωρίζει σε συνδυασμό βεβαίως με το ταλέντο της.
«Στην Ελλάδα ο “ωραίος” ή η “ωραία” θεωρούνται μάλλον χαζοί ή ατάλαντοι. Πρέπει να παλέψεις διπλά για να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο αυτό. Κοιτώντας πίσω, νομίζω ότι προσπάθησα κι εγώ πολύ να αποτινάξω αυτή την ταμπέλα. Πλέον μεγάλωσα, αλλά παρατηρώ πως ακόμη αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο τα νέα παιδιά στον χώρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
«Υπάρχει ρατσισμός, όχι μόνο στον “όμορφο”. Ο “χονδρός”, για παράδειγμα, θα πρέπει να είναι απαραίτητα “καλός κωμικός”. Xωρίς λόγο, παίρνουν ξαφνικά χαρακτήρα κάποια πράγματα. Μπορεί να έχω πέσει κι εγώ σ’ αυτή την παγίδα. Κατατάσσουμε απευθείας τους ανθρώπους σε κατηγορίες με μοναδικό κριτήριο την εξωτερική τους εμφάνιση. Ασυνείδητα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.
Όσον αφορά την… διαφορά ύψους, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε: «Η πιο συνηθισμένη ατάκα που ακούω στον δρόμο είναι “Α! Από κοντά είστε πιο ωραία” ή “A! Eίστε πολύ ψηλή”. Είμαι σίγουρη ότι έχω χάσει δουλειές λόγω ύψους. Και είναι πολύ λογικό αυτό, γιατί αν πρόκειται για δραματικό έργο που έχει κάποια ειδική συνθήκη και ο παρτενέρ μου είναι ενάμισι κεφάλι πιο κοντός, δεν ταιριάζω εγώ εκεί».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά ενταξει ας ριχνεις και κανενα δακρυ στα δραματικα για να σε διαλεξουν.Ειναι δυνατον να υπαρχει ιστορια με την απωλεια του παιδιου σου και να μην κλαις;Ε ελεος κάπου....Μετα φταιει το υψος,το μαλλι και ο καιρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !