Δες πώς θα λέγεται το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ δια χειρός Ανδρέα Γεωργίου...

1

Ο Ανδρέας Γεωργίου, που φέτος υπογράφει τις 8 ΛΕΞΕΙΣ στον ΣΚΑΪ ,μιλά για όλα στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το Down Town. Μέσα σε άλλα αποκαλύπτει πώς θα λέγεται το νέο σίριαλ που θα βγει στο β' μισό...

«Η κάθε δουλειά που κάνουμε είναι πιο ώριμη από την προηγούμενη. Εγώ πιστεύω πολύ αυτήν τη δουλειά και περιμένω να αποδώσει ακόμη περισσότερο. Και θα το κάνει, θα δεις! Στις “8 λέξεις”, ήταν να παίξω από την αρχή. Μάλιστα πρέπει να πω ότι, στο “Τατουάζ”, δεν μπήκα ως ρόλος αμέσως, ακριβώς επειδή είχαμε συζητήσει ότι θα έπαιζα στην επόμενή μας δουλειά, που θα ήταν οι “8 λέξεις”. Τελικά, έπαιξα και στο “Τατουάζ”, επειδή η Βάνα (σ.σ. Δημητρίου) θεώρησε ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να παίξω τον συγκεκριμένο ρόλο. Είναι άλλο το να παίζεις και άλλο το να σκηνοθετείς. Μεγάλες αγάπες και οι δύο, θέλουν αφοσίωση, και εγώ, κάθε φορά, σε ό,τι κάνω, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Ιανουάριο μάλλον, θα δείτε μια ακόμη σειρά που ετοιμάζουμε. Πολύ διαφορετική, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει. Το ανακοινώνω από εδώ. Ο τίτλος της είναι “Famagusta”. Θα είναι εβδομαδιαία κι ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες ακόμα…».

Γιατί πιστεύεις ότι οι «8 λέξεις» είναι καλύτερη ως δουλειά από τις σειρές ,«Το Τατουάζ» και «Μπρούσκο»;  
Έχει καλύτερες βάσεις. Δεν τις διαχωρίζω, αλλά είναι μεγαλύτερη η εμπειρία πια. Το στήσιμο μιας τέτοιας σειράς είναι πιο δύσκολο, απαιτείται καλύτερη οργάνωση από πλευράς παραγωγής και θεωρώ ότι έχει στρώσει η δουλειά. Το «Τατουάζ», ενώ πήγαινε πολύ καλά εξ’ αρχής, ήθελε χρόνο μέχρι να βρει τον δρόμο του, να είμαστε παραγωγικοί, αλλά και σωστοί στους χρόνους. Οι «8 λέξεις» έστρωσαν από την αρχή.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κι αυτο θα ειναι το κυκνειο άσμα του. 3 σειρές σε μια χρονια. θελει κ εποχής. /τραγικο τα αστερια στην αμμο μετριο το 8 λεξεις παμε τώρα να συγκριθουμε με ποταμι κ μελισσες. Ποιοι ειστε ρε παιδια, το bbc η το νετφλιξ? 7 χρονια τώρα δεν έχετε αφησει ενα μπρέικ. Δουλειές φασόν ολές. εχετε εξαντκηθεί ψυχοσωματικά σεναριογραφοι ηθοποιοι κ γεωργιου. Κάντε κ λίγο κράτει, παρτε μια ανάσα, ενταξει κονομησατε, αλλα δεν ειστε παραγωγοι του χολυγουντ. ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !