«Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα γεμίσουμε με πολλές… μέλισσες στην ελληνική τηλεόραση»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Ευτυχώς φέτος υπάρχει και η άλλη τηλεόραση αυτή των καλών ελληνικών σειρών και φυσικά αναφέρομαι σε “Αγριες Μέλισσες”, “Κόκκινο ποτάμι” αλλά και στο “Ερωτας μετά”.

 Η δε σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έκανε την μεγάλη έκπληξη και λέω έκπληξη όχι γιατί δεν είναι καλή αλλά γιατί προβάλλεται σε ένα κανάλι όπου ο μέσος όρος του δεν ξεπερνάει το 8%. Κι αν πέρσι τη μαγιά χαλούσε ο Μουτσινάς φέτος έρχεται το “Κόκκινο ποτάμι” να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά κανάλια, αλλά υπάρχουν καλές δουλειές που θέλουν να δουν οι τηλεθεατές. Αυτό να το θυμούνται κάποιοι…

Ωστόσο, κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα γεμίσουμε με πολλές… μέλισσες στην ελληνική τηλεόραση. Όπως ακριβώς γεμίσαμε φίδια, μοντέλα, τηλεπαιχνίδια κατσαρόλες και πάει λέγοντας, στην tv θα δούμε να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ελληνικές σειρές εποχής, αφού από ότι φαίνεται ο κόσμος είναι διχασμένος ανάμεσα σε αυτές αλλά και το GNTM. Αλλωστε, ο πρώτος που θα ακολουθήσει τη νέα μόδα είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ετοιμάζει εβδομαδιαία σειρά εποχής για το β΄μέρος της σεζόν στον ΣΚΑΪ μετά τις “8 λέξεις”.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου συγκρίνει το "κόκκινο ποτάμι και άγριες μέλισσες' με το έρωτας μετά; Έλεος δηλαδή κυρία μου όχι επειδή είσαι στον Άλφα πρέπει υποχρεωτικά να μας πείσεις ότι είναι εφάμιλλα και τα τρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να γίνουν πολλές τέτοιες σειρές εδώ ας μιμηθούν όσο θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτο γινεται μια ζωη στην ελληνικη τηλεοραση.Βλεπουν οτι κατι πουλαει και μετα μας βομβαρδιζουν με παρομοια προγραμματα μεχρι να τα σιχαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο έρωτας μετά λέει. Το τερμάτισε η κυρία για να δικαιολόγηση τον μισθό από τον ALPHA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλάκα έχει. Ευτυχώς αρχίζει πολύς κόσμος να τη παίρνει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ΄΄Αγριες Μέλισσες΄΄ και το ΄΄Κοκκινο ποτάμι΄΄ είναι δυο σίριαλ ξεχωριστού επιπέδου. Το ΄΄Έρωτας μετά΄΄ είναι ενα ωραίο σίριαλ, αλλα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα παραπάνω. Επίσης, οι σειρές εποχής δεν γίνονται από τη μια ημέρα στην άλλη, χρειάζεται μελέτη, προετοιμασία, κοστούμια, σκηνικα, κατάλληλη επιλογη ηθοποιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα μην τρελαθουμε,Ερωτας μετα μια μάπα πιο προσεγμενη,εννοειται οτι δρν μπορει να μπαινει στο ιδιο σακι με Κοκκινο ποταμι και Αγριες μελισσες.Καμια σειρά φετινη δεν συγκρινεται με Κοκκινο ποταμι και Αγριες μελισσες.Συνελθετε μερικοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !