ΣΚΑΪ: Αλλαγή προγραμματισμού για «Πολυκατοικία» και «Λόγω Τιμής»...

Σε διορθωτικές αλλαγές προχωράει άμεσα ο ΣΚΑΪ βλέποντας το πρόβλημα που υπάρχει με τον ανταγωνισμό στην πράιμ τάιμ.

Ετσι, για να αποφύγει κοψίματα σειρών και βλέποντας ότι οι Αγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 εξελίσσονται σε υπερόπλο που σκοτώνει στο διάβα του όποιον βρεθεί μπροστά του αποφάσισε να κάνει αλλαγές στον προγραμματισμό του για το “Λόγω τιμής” αλλά και την “Πολυκατοικία” που είδαν τα ποσοστά τους να πέφτουν σε μονοψήφια.

Όπως καταλαβαίνετε η μια μέρα που θα προτιμηθεί είναι η Παρασκευή όπου δεν υπάρχουν οι “Μέλισσες” του ΑΝΤ1 αλλά ούτε και το GNTM του STAR. Οσο για το The Voice απλά θα μετακινηθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω ώστε να χωρέσουν όλα. Οι αλλαγές θα ανακλοινωθούν μέσα στην ημέρα…


tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Σακης είπε…
Αυτό θα βοηθήσει το x factor.αν βάλουν το voice να ξεκινάει τις παρασκευές 10 με 10:30 το βράδυ τότε το x factor θα συνεχίσει να κάνει διψήφια
Ο χρήστης Tzim P είπε…
Σωστή απόφαση. Θα μπορούσαν να παιζουν Παρασκευή 2 επεισόδια πολυκατοικία 21:00-23:00 και μετά το λόγω τιμής. Το voice Πέμπτη και Κυριακή ή μόνο Κυριακή θα ήταν καλύτερα.
Ή να πήγαινε το guess my age ΣΚ,να πήγαινε το δελτίο στις 19:00 και να ακολουθούσαν πρώτα η πολυκατοικία ή το λόγω τιμής (η πολυκατοικία να είχε περισσότερα επεισόδια) και μετά οι 8 λέξεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαλιστα...
ΑΝΤ1-ΣΚΑΙ 2-0. Λοιπον!

Μυαλωμενος πλεον ο ΑΝΤ1 οριζει σιγα-σιγα ποιος ειναι το αφεντικο με πιο στοχευμενες και μεθοδικες κινησεις.
ο "νεοπλουτος" ΣΚΑΙ μαθαινει το μαθημα του οτι δεν γινεται βρεξει-χιονισει να σου καθεται το τζοκερ!