Το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου στην κορυφή της τηλεθέασης

4
Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου κατέγραψε μέσο όρο 23,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, διατηρώντας μέσο όρο πάνω από 30% μεταξύ 11.00-11.45. Το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε για ακόμα μία φορά την υψηλότερη τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του, με διαφορά 4,7 μονάδες στο δυναμικό κοινό από το δεύτερο κανάλι.

Από την πρεμιέρα της στις 9 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, με την εκπομπή της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου να καταγράφει τον υψηλότερο μέσο όρο από την έναρξη της προβολής την περσινή τηλεοπτική χρονιά.

Ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπή Ευτυχείτε στο δυναμικό κοινό για την περίοδο 1-10 Οκτωβρίου στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών είναι 19,8%, με την εκπομπή να τερματίζει πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ο μέσος όρος τηλεθέασης είναι ακόμα μεγαλύτερος στο γυναικείο κοινό, με το Ευτυχείτε να σημειώνει ποσοστό 21% τόσο στις γυναίκες 18-54 όσο και στις γυναίκες 25-54.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της, παρουσιάζοντας το πιο πλούσιο πρωινό της ελληνικής τηλεόρασης με θέματα σχέσεων, θέματα της show biz, μαγειρική, αστρολογία, μόδα και αποκλειστικά ρεπορτάζ γίνεται η αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ούτε που φανταζόμουν ότι θα βλέπαμε ανακοίνωση πρωτιάς για την Κατ Κεν. Μπράβο της πάντως. Υστερόγραφο : τελικά, όπως φαίνεται, εμείς οι γυναίκες φταίμε για αυτό που γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επίπεδο των Ελλήνων αντανακλάται στην επιλογή του σκουπιδαριου, αυτοί είμαστε, μην αμφιβαλλετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.40 Μην σου κάνει εντύπωση. Αυτή η τηλεόραση μας αξίζει, αυτή και θα έχουμε.
    Αφού μας αρέσει αυτού του είδους η εκπομπή και της δίνουμε 20αρια τότε καλά να πάθουμε. Εμένα δεν μου κάνει καμία εντύπωση πια. Εδώ έχουμε δώσει αξία και έχουμε κάνει κάποιους, ανθρώπους που πήγαν απλώς σε ένα ριάλιτι και τους δίνουμε και συμμετοχή σε εκπομπή , τους γεμίζουμε με likes το instagram κλτ κλτ , συζητάμε για τα προσωπικά τους, οπότε τι συζητάμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αστείο είναι ότι νομίζει η Καινούριου ότι κάνει εκπομπαρα! Το ΕΣΡ ελπίζω να είναι κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !