Αβέβαιο το μέλλον...

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Μακεδονία TV την παρούσα χρονική συγκυρία, καθώς το πλάνα για την ενίσχυση του τηλεοπτικού σταθμού, που, ως γνωστόν, λειτουργεί υπό την ομπρέλα του Ομίλου ΑΝΤ1, κάθε άλλο παρά έχει προχωρήσει.

 Εδώ και πολύ καιρό, οι επιτελείς του καναλιού του Αμαρουσίου είχαν δρομολογήσει τη διαδικασία δημιουργίας ενός νεανικού τηλεοπτικού πόλου, που θα λειτουργούσε με ξένες σειρές, επαναλήψεις των αγαπημένων σειρών του ΑΝΤ1, αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες επί της ουσίας θα αποτελούσαν εκκολαπτήρια νέων παρουσιαστών για το μεγάλο μαγαζί του ομίλου. Ολα αυτά, βέβαια, με την προοπτική ότι θα έπαιρνε σάρκα και οστά το θέμα της αδειοδότησης καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας θεματικού περιεχομένου.

Ωστόσο, οι εν λόγω διεργασίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ από το ΕΣΡ και την κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ και σε αυτήν τη φάση φαίνεται πως δεν αποτελούν προτεραιότητα ούτε για τους σημερινούς ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου ούτε, βέβαια, για τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, καθώς διαμηνύεται προς πάσα κατεύθυνση πως θα προηγηθούν οι αδειοδοτήσεις των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών (ακόμα και σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχουν, μέχρι νεωτέρας, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα).

Η κατάσταση αυτή παρατείνει τη ρευστότητα που επικρατεί στους κόλπους του Μακεδονία TV, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα στους εργαζομένους

Παραπολιτικά-Secret

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά πάει το Μακεδονία κύριε Μαρινάκη ή αλλιώς Παραπολιτικά. Μη σε πιάνει ο πόνος, έχεις να πονέσεις με τα δικά σου σύντομα. Το Μακεδονία το κανάλι σου δεν πρόκειται να το φτάσει σε τηλεθέαση, θα φας τη σκόνη του.