Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω το Big Brother»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Το Big Brother έρχεται στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιάγκας… «μακριά από μένα και όπου θέλει ας πάει». Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αναλάβει το διάσημο reality, το οποίο αν το κανάλι προλάβει θα το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, τους πρώτους μήνες του 2020.
«Πέρυσι ήταν να το κάνει ο ΑΝΤ1. Δεν το πήρε τελικά, θα το έκανα εγώ που ήμουν σε καθεστώς να μην κάνω τίποτα. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Καταρχήν, οι άνθρωποι το έκλεισαν προχθές το βράδυ στις Κάννες. Χθες έπεσαν οι υπογραφές. Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν θα το έκανα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΣΚΑΪ που εξασφάλισε αυτό το προϊόν και πιστεύω ότι θα πάει και καλά. Εμένα, όμως, δεν μου αρέσει να κάνω reality. Έχω κάνει talent show. Εδώ είναι ένα reality που παίζει με τους χαρακτήρες των ανθρώπων, καλά κάνουν. Άλλο να το συζητάμε και να κάνουμε πλάκα και άλλο να το παρουσιάζουμε. Δεν θα ήθελα να το παρουσιάσω εγώ. Ο εγκλεισμός βγάζει ακραία συναισθήματα, τη σεξουαλική μορφή, το ξεκατίνιασμα…».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιος πιστευετε θα το κανει?εγω λεω Τατιανα και αν οχι τοτε μονο προσωπο απο τα παλια μπορω να φανταστω οπως Μικρουτσικος,Ρουλα Κορομηλα,Σοφια αλιμπερτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !