Ανακοίνωση-έκπληξη: Ο ΣΚΑΪ πήρε το BIG BROTHER!

19

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματά του εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρεία, Endemol Shine International, για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. 

Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ».

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λες και δεν έχουν χάσει αρκετά λεφτά στο πρώτο μισό, αποφάσισαν να πάρουν ένα πανάκριβο και παλιό concept... Τι να πει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχχααχαχαχ έχω μια απορία. Γιατί ο ΣΚΑΙ αντιγράφει και παίρνει όλα τα προγράμματα που έχουν παίξει σε αντ1 και Mega. Σαν πολλά δεν έχει πάρει;; Δεν μπορεί να βρει άλλα προγράμματα, άλλες ιδέες στον σταθμό του φαλήρου δεν υπάρχουν; Μόνο τα έτοιμα, τα παλιά υπάρχουν; Μου θυμίζει κινήσεις αντ1 όταν έτρεχε να φέρει ένα ριάλιτι όποιο όποιο ( game of love πχ) για να ανεβάσει λιγάκι τα νούμερα του prime time και αντί να τα ανεβάσει, τα ισοπέδωσε. Ίδια τύχη θα έχει και αυτό, ένα 10 - 15 % maximum να κάνει, όταν απέναντι τα άλλα θα κάνουν απο 20% μέχρι και 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο Big Brother πήρε; Αν μας σερβίρουν την international έκδοση (αυτή που έχει παιχτεί κι εδώ) θα πάει άπατο. Αυτό κόπηκε και στην Αγγλία. Αν όμως μας σερβίρουν το αμερικάνικο θα πάει πολύ καλά. Το αμερικάνικο είναι σούπερ, δεν ψηφίζει ο κόσμος και κάνουν αγώνες μεταξύ τους για το ποιος θα είναι HOH και veto holder. Η χαρά της κλίκας και χωρίς να φοβάται μήπως ο κόσμος βγάλει τους κλικαδόρους εκτός παιχνιδιού ως νέο Χανταμπάκες. Το αμερικάνικο είναι πολύ ενδιαφέρον και σκίζει ακόμη μετά από 21 seasons.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο "έλεος" μπορώ να πω πια γι αυτό το κανάλι.ο,τι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση απ όταν αποφάσισε να το γυρίσει στην ψυχαγωγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και με ποια λογικη εκοψε το power of love?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό δεν ήταν να παιχτεί στον Αντ1? Ότι να ναι τελείως. Αν και γω πιστευω ότι στάνταρ θα κάνει ένα 15 τα εκατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς τα μάτια μας τα δυο....
    Το καλύτερο ήταν όταν πρωτοξεκίνησε που το είχε το FILMNET (τωρινή NOVA) και το έπαιζε 24 ώρες το 24ωρο εκτός από τον Αντ1.
    Περασμένα μεγαλεία! καθόμασταν με τις ώρες και το βλέπαμε.
    Να μην ξεχάσουμε που το είχε πάρει και ο Άλφα μία δόση και το παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.
    Σε άλλες χώρες είναι 20+ σαιζόν κι εδώ 1-2 σαιζόν,το κόβουν,το ξαναβάζουν μετά από από κάποια χρόνια για τουλάχιστον 1-2 και ξανά το πήραν μετά από πολλά χρόνια πάλι.
    Αντε να δούμε πως θα το έχουν?
    θα είναι καλύτερο για να το δει ο κόσμος η άπατο θα πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστή τα προγράμματα που λες δεν ήταν του mega και του ant1. Τα είχαν νοικιάσει. ο Σκαι είναι νέο σχετικά κανάλι 13 ετών και αποφάσισε να μπει ουσιαστικά στον ανταγωνισμό το 2015. Το συμβόλαιο των προγραμμάτων που λες έληξε και ψάχνουν νέο νοικάρη. Τι ποιο λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α καλά! Ότι να' ναι πλέον. Επειδή έχει χρόνια να παιχτεί εδώ ελπίζουν να γίνει κάτι σαν το GNTM ή ακόμα καλύτερα κάτι σαν το Survivor. Δεν ξέρω ειλικρινά. Η άποψη μου είναι πως η κίνηση είναι λανθασμένη αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @8:07 μ.μ. λέει το Big Brother της νέας εποχής οπότε λογικά το αμερικάνικο θα δείξει. Πέτυχα τυχαία πριν κάνα χρόνο κάτι βιντεάκια και έπαθα πλάκα, το έχουν κάνει πολύ καλό.
    Και εγώ πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά διότι 1ον έχει χρόνια να παιχτεί (όπως είχε συμβεί και με το survivor την 1η του χρονιά στον ΣΚΑΙ) και 2ον όπως φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει τεράστιο ποσοστό των τηλεθεατών που γουστάρει ξεκατινιάσματα/τσακωμούς/ίντριγκες/έχθρες/χαβαλέ που έχουν ριάλιτι τέτοιου τύπου.

    @κωστής τα έτοιμα τα παλιά φέρνουν νούμερα. Survivor (εκτός της 3η χρονιάς), voice, gntm, masterchef, xfactor (που για το όπεν πάει μια χαρά νούμερα) και ακόμα και το έχεις ταλέντο έκανε ικανοποιητικά νούμερα. Τα καινούργια πάνε άκλαυτα (rising stars, final 4, project runway, nomads).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άφου επανέφεραν το Λόγω τιμής & Το Big brother ας επαναφέρουν και το Ερωτοδικείο.
    Το Power of love καλύτερο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12.17 . Το βρίσκεις δηλαδή λογικό ο ΣΚΑΙ να κυνηγάει και να επαναφέρει όλα τα προγράμματα που προβληθηκαν είτε σε mega (λόγω τιμής, κόκκινο δωμάτιο, πολυκατοικία) είτε σε αντ1( big brother)΄;; Συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά αυτό δείχνει μια απίστευτη προχειρότητα , τεμπελιά και έλλειψη ιδεών. Το να φέρνεις πάλι ξαναζεσταμένο φαγητό είναι απελπιστική κίνηση και δείχνει ότι δεν μπορείς να βρεις τίποτα καινούριο στην αγορά, αλλά στηρίζεσαι σε αυτά που έχουν ήδη παιχτεί, γιατί φοβάσαι και το ρίσκο παράλληλα. Σου θυμίζω η πολυκατοικία κάνει ήδη μονοψήφια, το δωμάτιο ούτε που θα προβληθεί, το λόγω τιμής με το ζόρι πιάνει την βάση και τα 2 τελευταία survivor δεν ξεπέρασαν το 20%, ειδικά το τελευταίο πήγε άπατο , για αυτό και το βγάλανε απο το πρόγραμμα τους. Οπότε με όλα αυτά κρίνε μόνος σου την τηλεθέαση που θα κανει.
    ΥΓ. Μην ξεχάσετε παιδιά να φέρετε και τον Μικρούτσικο ή την Ρούλα. Όταν αντιγράφουμε κάτι να το κανουμε σωστά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσα φορμάτ υπάρχουν έξω. Πάλι το big brother?? Ξέχασαν ότι το έβαλε ο Αλφα τελευταίος και πάτωσε;; Το χουμε αφήσει πίσω αυτό το ριαλιτι. Δεν έχει καμία ίντριγκα, κανένα ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσα φορμάτ υπάρχουν έξω. Πάλι το big brother?? Ξέχασαν ότι το έβαλε ο Αλφα τελευταίος και πάτωσε;; Το χουμε αφήσει πίσω αυτό το ριαλιτι. Δεν έχει καμία ίντριγκα, κανένα ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσωπικά δεν παρακολουθω ριάλιτι, όταν όμως ένα κανάλι έχει επενδύσει στην μυθοπλασία με πολύ ωραίες σειρές όπως το Λόγω Τιμής και η νέα πολυκατοικία και αυτό δεν αποδίδει, (ενώ απέναντι το Σταρ επαναφέρει παλιά κονσεπτ όπως το GNTM και το Master Chef και σκίζει), τότε είναι λογικό να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο, ειδικά όταν το κοινό φαίνεται ότι ενδιαφέρεται ακόμα για την κλειδαρότρυπα και το ριάλιτι στοιχείο. Αν το προβάλλουν 3-4 φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά και με 2ωρα επεισόδια και όχι 3ωρα, τότε έχει προοπτική να κάνει κοντά στο 20% ειδικά αν μιλάμε για την Αμερικανική εκδοχή που είναι εκσυγχρονισμένη και πόσο μάλλον αν βάλουν και κάποιον ψευτο celebrity μέσα. Επίσης, όλοι σχολιάζετε για το Big Brother, όμως για την επιλογή του Σκάι να δείξει το Masked Singer ένα εξαιρετικό show δεν έχω δει να γίνεται καθόλου λόγος στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέρυσι που ήταν να το πάρει ο Αντ1 το αποθεωνατε, τωρα τα τρολ το καταδικάζουν ..Έτσι πάνε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο τσακ το έχασε ο Ποφαντης, το ήθελε πολύ αλλά το έχασε, μήπως φταίει η Σπανου πάλι;
    Για να δούμε ποιοι σελεμπριτις θα πουν το Ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !