UPDATE- Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης(18/54) στη μεσημεριανή ζώνη!

9
Τι επιλέγει να δει το  κοινό, στην μεσημεριανή αλλά και την απογευματινή ζώνη; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54

ΕΛΕΝΗ 14,71
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 23,5
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 24.9
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 20.6
ΜΕΣΗΜΕΡΙ YES 3,4

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την Ελένη τη σώνει που φέτος γενικά ο αλφα δεν κάνει μεγαλύτερα νούμερα και έχει θέμα σε πολλές ζώνες. Και πάλι ίσως του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο να μην τη βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανουμε ολοι ενα μεγαλο λαθος. Οι εκπομπες αυτες οπως της Μενεγακη, της Σκορδα και γενικα τα πρωινα ψυχαγωγικα εχουν αρκετα εσοδα απο χορηγους, τοποθετησεις προιοντων κτλ. Αρα το 14-15 % της Μενεγακη φερνει παλι εσοδα στον σταθμο. Επομενως δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο που λεμε εμεις απο τον καναπε μας να φυγει η ταδε κτλ γιατι πισω απο την Μενεγακη και τη Σκορδα (ισως για τη Φαιη σε μικροτερο βαθμο απο την Ελενη) υπαρχουν χορηγοι και εταιρειες που ακολουθουν και δινουν αρκετα λεφτα για να διαφημιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:31 π.μ.
    Αυτο ηθελα να γραψω τωρα! Η Μενεγακη φερνει εσοδα στο σταθμο είτε κανει νούμερα είτε όχι. Ισως θεμα δημιουργειται οταν ριχνει τον μεσο ορο του σταθμου που ομως προς το παρον δεν εχει θεμα,αφου κυμαινεται στα ιδια ποσοστα. Η Μενεγακη ειναι το μεγαλυτερο ονομα για του διαφημιστες και εχουν εσοδα απο αυτην σε καθε περιπτωση. Το ιδιο ακριβως ισχυει για τη Σκορδα που ειναι το νο2 διαφημιστικα αυτη τη στιγμη και τα φερνει. Αντιθετα, αν πχ η Καραβατου εκανε μονοψηφια θα υπηρχε μεγαλυτερο θεμα αφου διαφημιστικα δεν ειναι ισχυρο ονομα και ισως εχει και τελειως αλλο κοινο απτις αλλες δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ρουκ ζουκ στα κοκκινα, γερη συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ζετα αποδεικνυει πως οταν εισαι καλος παρουσιαστης δεν επιδεχεσαι ταμπελες...(απομακρη, λιγο ψυχρη και αλλες γενικοτητες) Μια χαρα εχτισε μια φοβερη καθημερινη συνηθεια. Καθολου ευκολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρακαλειτε η κ. σκορδα να μην κανει τσαλεντζ τον κ. μουτσινα κανοντας πασα σε ανταγωνιστικο στο ρουκ ζουκ προιον, αλλιως ολοι οι αλλοι στον αντεννα πρεπει να κανουν τσαλεντζ στον λιαγκα και στην καινουργιου. Ας σοβαρευτει.Αλλα τι φταει και αυτη, οταν την αφηνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκέψου να ήταν ανοιχτό το Mega ακομα και να έπαιζε κι αυτό τις δικές του επαναλήψεις που έκλεβαν κι αυτές σημαντικό ποσοστό της Μενεγάκη. Με μονοψήφια θα ξεκινούσε φέτος η Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελένη είτε πάει καλά η δεν πάει η εκπομπή της,δεν έχει ανάγκη και τα οικονομάει από πολλές πηγές(βλέπε χορηγούς,διαφημίσεις,social κλπ).
    Το θέμα είναι ότι δεν κρατιέται σταθερή σε θέμα στησίματος και κάθε χρόνο κάνει αρκετές αλλαγές στην Εκπομπή της και οπότε λογικό να είναι χαμηλά.
    Η Ζέτα αν και λίγο ποιο μετά ξεκινά από τον Κολλητό Μούτσι τον κατεβάζει εκείνο το διάστημα...
    Πάντως στο σύνολο του δυναμικού κοινού η Ζέτα είναι πολύ ανεβασμένη και ο Μουτσινάκος αρκετά καλά πάει όχι μόνο δεν ξεφούσκωσε όπως λέγαμε είναι και πολύ καλύτερος από το Όπεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Μενεγάκη είναι χαμηλά γιατί απλώς έχει κουράσει ως τηλεοπτικό πρόσωπο εδω και πολλά χρόνια. Το αν βγαζει λεφτα απο χορηγούς κτλ αυτό είναι άλλο θέμα. Και η Χριστίνα Μπομπα βγαζει λεφτα απο χορηγούς, δεν σημαίνει κάτι αυτό για την τηλεοπτική της καριέρα.

    Κυρίως ως brand name ομορφιάς και καλής ζωής υπάρχει η Μενεγάκη στα πράγματα αυτή τη δεκαετία. Μπράβο της και πάντα να μένει όμορφη και λαμπερή και να τα τσεπώνει ΑΛΛΑ αυτό δεν αλλάζει ότι ως τηλεοπτικό πρόσωπο είναι η προσωποποίηση της βαρεμάρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !