Πρεμιέρα για την Καινούργιου μέσα από ένα εντυπωσιακό πλατό (video)

8
Hμέρα για πολλές πρεμιέρες η σημερινή, καθώς ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης πολλά προγράμματα. 

Ξεκίνησε σήμερα, στις 9.45 το πρωί, το πρωινό του OPEN .H Kατερίνα Καινούργιου μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο πλατό, με ζωντανά χρώματα , αλλά και με νέα γραφικά και logo ,καλημέρισε το κοινό της. Εμφανώς ενθουσιασμένη και ξεκούραστη, η παρουσιάστρια ξενάγησε τους τηλεθεατές στο νέο της πλατό, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το περσινό.Το νέο στούντιο του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ είναι κυριολεκτικά υπερπαραγωγή, με άνετους χώρους, νεανική διακόσμηση και πολύ φωτεινό.

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της


Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Σκορδα, Καινουργιου, Σπυροπουλου κ.α.θελουν να γινουν Μενεγακη και την αντιγραφουν. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι γιατί θέλουν να γίνουν Μενεγάκη. Στην λογική τους η Ελένη είναι το πρότυπο. Το θέμα είναι γιατί τα κανάλια επιμένουν να επενδύουν σε αυτό το ξεπερασμένο φορμάτ πρωϊνού / μεσημεριανού με ξανθές παρουσιάστριες, ζώδια, μαγειρικές και αδιάφορα ρεπορτάζ. Μετά μην απορούμε γιατί τα νεανικά κοινά εγκαταλείπουν την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι υπαρχουν ακομα τα πρωινα με τις σεξι ξανθες που στην αρχη τα βγαζουν ολα, στηθος, ποδια μετα παντρευονται εναν ισχυρο αντρα, μετα μας πρηζουν με το ποσο καλες μανουλες ειναι, λες και ειναι οι μοναδικες καλες μανες στον κοσμο, μετα χωριζουν, μετα γινονται παλι σεξι αλλα παντα μανουλες. Εχουν ολες τιςιδιες αποριες σαν την Μενεγακη, κανουν σαρδαμ σαν την Μενεγακη, σκουντανε σαν την Μενεγακη, μουγκριζουν στο φαγητο σαν την Μενεγακη. Καποτε πρεπει να σταματησει αυτο. Και αν το εχει σταματησει καπως η Μενεγακη οι υπολοιπες γιατι το συνεχιζουν με παθος και γιατι τα καναλια επενδυουν πλεον σε κατι τετοιες αηδιες. Στο εξωτερικο υπαρχουν εκπομπες που εχει στηλη αστρολογιας; Αληθεια ποιος πιστευει στα αστρα; Μεχρι και τα πανελ τους ιδια εινσι. Φευγουν απο δω πανε απο κει. Γκουνταρας στην Καινουργιου, Παραδεισανου στην Σκορδα. Μετα ενοχλουνται γιατι οι νεοι δεν βλεπουν τηλεοραση. Γιατι αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βρήκαμε τώρα όλες Μενεγάκη της λέμε...
    Η Κακή αντιγραφή Μενεγάκης είναι μόνο η Σκορδά,η Καινούργιου είναι σε άλλο μήκος κύματος και δεν καβάλησε το καλάμι και δεν ψωνίστηκε σαν μερικές μερικές.
    Για Σπυροπούλου δεν θέλω να διαβάζω γιατί είπαμε δεν κάνει Για TV όσους τίτλους και να την βάλουν...


    Για το πλατό να πω είναι πάρα πολύ ωραίο και ζεστό και οι νέες ενότητες που έβαλε επίσης καλές.
    Για το πάνελ πρέπει να έχουν χρονόμετρο ποιος μιλάει περισσότερο γιατί η Μέγκι δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου με τέτοια φόρα που είχε από την πρώτη εκπομπή.
    Σε γενικές γραμμές μία ψιλή ιδέα καλύτερη από πέρσι η εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεροχο πλατο!! καμια σχεση με το περσινο ας πουμε minimal που ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι εννοείς δεν ψωνίστηκε η Καινούργιου; Τα ίδια ακριβώς κάνει με την Σκορδά. Και οι δύο αντιγράφουν Ελένη. Ξέχασες που μας ζάλισε μέχρι να γίνει κεντρικιά; Και όλο το καλοκαίρι μας έπρηξε με την ζωή της, και χαζές απορίες τύπου Μενεγακη εκφράζει και με το μήκος των μαλλιών της ασχοληθήκαμε όλη την σεζόν πέρσι και υποψιάζομαι το ίδιο θα γίνει και φέτος και όλα ίδια. Έχουν βρει μία μανιέρα και την ακολουθούν. Απλά δεν έχουν καταλάβει ότι άλλοι οι τηλεθεατές την δεκαετία του '90 και άλλοι τώρα. Για το πλατό θα συμφωνήσω. Πολύ καλύτερο από το περσινό. Την εκπομπή δεν την είδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !