Ελεωνόρα Μελέτη: Η αλλαγή τίτλου της εκπομπής και το...παραμυθένιο trailer

4

Αλλάζει όνομα αλλά και ώρα μετάδοσης η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

 Το "Μετά τα μεσάνυχτα", πλέον θα ξεινάει νωρίτερα και θα λέγεται "Μεσάνυχτα", όπως μας ενημέρωσε η παρουσιάστρια με ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο instagram.

 "Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές... "

Δείτε το...παραμυθένιο trailer παρακάτω:





Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλό το όνομα, κακό το trailer. Sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο trailer! Καλαίσθητο όπως και η εκπομπή της! Την αναμένουμε με ενδιαφέρον! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τα πλαστικα γρασιδια και τα φτηνιαρικα αντικειμενα και με μονταζ 90ς δεν γινεσαι λανθιμος. Φτηνια και αγιος ο θεος..επισης τι σχεση εχει με την εκπομπη? ποσο μιζερο να θελεις να εισαι εσυ το περιενχομενο της εκπομπης σου. ομως τι φταιει αυτη..να ναι καλα εκει στον αλφα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κονσεπτ του καλαίσθητου trailer παραπέμπει στην Σταχτοπούτα που τα ''Μεσάνυχτα'' έπρεπε να φύγει για να προλάβει την άμαξα πριν γίνει κολοκύθα με αποτέλεσμα να μείνει το γοβάκι πίσω. Δεν χρειάζεται να είναι όλα μασημένη τροφή πια.

    Επίσης αν θέλει η Ελεωνόρα να είναι το περιεχόμενο της εκπομπής της τότε τι να πουν Λιαγκας και Αρναουτογλου που στις συνεντεύξεις τους μιλάνε ΠΑΝΩ στους καλεσμένους τους. Ένας απο τους λόγους που ξεχώρισε το late night της Ελεωνόρας πέρυσι ήταν και το ότι άφηνε τους καλεσμένους να εξιστορήσουν τις ιστορίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !