«The Final Four»: Η έκπληξη και η επιλογή του αυστηρού...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
18
Και εκεί που το όνομα της "παιζόταν" έντονα για την παρουσίαση του "The Voice of Greece" έγινε η ανατροπή.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που τελικά θα είναι στην κριτική επιτροπή του "The Final Four", αν και τις τελευταίες μέρες διαρρεόταν εντέχνως ότι οι συζητήσεις "πάγωσαν" λόγω διαφωνιών της τραγουδίστριας με την παραγωγή.

Η σημερινή είδηση προκάλεσε έντονη έκπληξη και αυτό από μόνο του είναι μία κίνηση-ματ.

Ο ΑΝΤ1 κατάλαβε πως είναι κέρδος το να έχει στη φαρέτρα του ένα τέτοιο πρόσωπο με τόσο έντονη επικαιρότητα  Παράλληλα, θα "παίξει" με την ίντριγκα Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης, με τον χαβαλέ του Stavento, αλλά και την αυστηρότητα του Νίκου Μωραίτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελευταίος επιλέχθηκε, ώστε να υπάρχει στην κριτική επιτροπή κάποιος με πολύ αιχμηρό λόγο, καθώς οι υπόλοιπο υποψήφιοι είχαν star quality, αλλά δεν ήταν διατεθειμένοι να "σπάσουν" αυγά.

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οποίος έχει δει το αμερικάνικο γνωρίζει ότι θα είναι αποτυχία...σιγά μην τραβήξει το ζεύγος Μακρυπουλια...πιο βαρετό πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω δει και είναι χιλιόμετρα μπροστά από άλλα άοσμα σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πηγαίνεις να ψηφίζεις τότε ...κλαίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτυχία το νούμερο ένα ταλεντ σόου αυτή τη στιγμή? Μάλλον μας δουλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Γιώργο, τα ίδια έγραφες και για το rising star. Ακλαυτο πήγε τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μαρεσει πάντως. Ακούγεται πολύ δυνατό. Ξέρουμε αν θα είναι live ή μαγνητοσκοπημένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από ότι έχω δει είναι αρκετά καλό το πως θα πάει θα φανεί επειδή ο Αντ1 ότι και να έχει βάλει δεν τράβηξε και ίσως με μία κοντρίτσα του ζεύγους και το χιούμορ του Μιχάλη ίσως δώσει νούμερα που δεν τα περιμένουμε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι και να εχει βαλει δεν τραβηξε? Τι εννοεις?ακλαυτο το rising? Μαλον ζειτε σε αλλη χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.25 Γιατί τόσο άγχος χωρίς να έχεις δει τίποτα. Αν και δε γνωρίζω πως πήγε στο εξωτερικό, η Ελλάδα έχει διαφορετική οπτική . Πολλά τα παραδείγματα που εδώ δεν πήγαν καλά προγράμματα που έξω εσκισαν και το αντίθετο φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το rising star έκανε μεγαλύτερα νούμερα από το προ τελευταίο και τελευταίο the voice. Μάλλον κάποιοι από Σκάι έχουν σκάσει λίγο η μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Πρωτότυπο και πολύ διαφορετικό. Επίσης πολύ καλή η επιτροπή. Έξυπνος ο αντ1 με τς επιλογές που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είναι καλέ ο Χρήστος να υπερασπιστεί τον Σκαι; μπουαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτον έλεος τι τσακώνεστε σαν τα κοκόρια δεύτερον το rising star εκανε 36 με 38 %καο μετά έκανε 21 με 23 ακλαφτο θα ταν αν έκανε 10 η 8 οπότε όχι και τρίτον φαίνεται πολύ ωραίο το the final four αλλα Πριν την πρεμιέρα δρν μπορούμε να πούμε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακόμα δεν το είδαμε και οι μεν το βγάζουν το καλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη και οι δε το χειρότερο ή τέλος πάντων μέτριο. Χαλαρώστε λίγο και ειδικά αν δεν είστε υπάλληλοι σε κάποιο κανάλι δεν δικαιολογείτε όλο αυτό που κάνετε και λέτε.
    Επί της ευκαιρίας να πω και σε αυτούς που κράζουν τα ριάλιτι, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ να μην τα βλέπουν και να μην ασχολούνται. Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζουν ανθρώπους που δεν ξέρουν και να γίνονται προκλητικοί, αυτό δεν τους κάνει "μάγκες" αλλά μεγαλύτερα σκουπίδια από αυτά που χαρακτηρίζουν σκουπίδια. Επίσης μην ξεχνάνε ότι σε όλα τα προγράμματα ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ κόσμος.
    Για αυτό παιδιά στο tvnea θα σας παρακαλούσα να διαγράφετε τέτοιου είδους σχόλια. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν τα επιτρέπετε μετά θα γίνεται μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λαϊκισμός στο έπακρο. .η άποψη ότι δεν πήγε καλά ένα ριαλιτι ή κριτικη σε αντικείμενικα σκουπίδια ριαλιτι (να θυμίσω game of love. ..)συμπεραίνει ο άλλος ότι χάνουν την εργασία τους άνθρωποι. ..θεε μου τι επίπεδο σκέψης. Το να φτιαχτούν καλύτερες εκπομπές ούτε του πέρασε στο μυαλό. Δώστε σκουπίδια για να εργάζονται περισσότεροι λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπιζω καποτε να ερθει η ωρα που θα καταλαβουμε επιτελους την διαφορα του ριαλιτι με το ταλεντ show...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά μη ξεχνάτε το κόστος.
    Δεν έχουν σημασία μόνο τα νούμερα. Το rising ήταν αποτυχία για τον Ant1 γιατί τα έσοδα του δεν κάλυψαν το κόστος του.
    Άλλο να κάνεις 10% με τα ανάλογα έσοδα και με κόστος 10 ευρώ και άλλο 10& με κόστος 1 ευρώ. Επιχείρηση είναι ο Ant1 και όλα τα κανάλια.
    Αν ήταν επιτυχία το rising δεν είναι τρελοί στον Ant1, θα πήγαινε και για δεύτερο κύκλο.
    Όσον αφορά για το εξωτερικό, στην Αμερική το Voice του NBC παραμένει στη κορυφή της τηλεθέασης στα talent shows και στη Βρετανία το X-Factor του ITV. Το 4 δεν έχει παίξει ακόμη στην Βρετανία, τα δικαιώματα του τα έχει το ITV αλλά παίζει να μη το βγάλει στον αέρα γιατί έχει το X-Factor.
    Εκτός Ισραήλ έχει παίξει μόνο στην Αμερική και έκανε ικανοποιητικά νούμερα, όχι όμως και τέλεια, για αυτό και δεν ήταν σίγουρο αν το FOX θα το ανανεώσει για δεύτερο κύκλο. Τελικά το ανανέωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:26 π.μ.
    Έχεις απόλυτο δίκιο! Επίσης, πρέπει να δούμεκαι ποσά επεισόδια σκοπεύει να βγάλει ο Αντ1. Στην Αμερική είχαν 8, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό να ξοδεύεις τόσα για 8 μόνο επεισόδια. Υποθέτω θα είναι τουλάχιστον 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !