Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη: Έρχεται re-make τα 2 πρόσωπα που συζητούν...

3


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Φωλιά των Κού-κού,μετά από τα re-makes των Γαμπρών της Ευτυχίας και του Θησαυρού του μακαρίτη ο Στράτος Μαρκίδης σχεδιάζει να...επαναφέρει μία ακόμα αγαπημένη,παλιά ελληνική ταινία.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη,τα γυρίσματα της θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με σκοπό η ταινία να βγεί στους κινηματογράφους στα τέλη φθινοπώρου του 20.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ,το κάστ δεν έχει κλειδώσει ακόμα,ωστόσο τα 2 μοναδικά πρόσωπα που(μέχρι στιγμής)συζητούν είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της...Ιταλίδας που στην αρχική εκδοχή είχε  υποδυθεί η Μάρω Κοντού και η Σάσα Σταμάτη για τον ρόλο που είχε υποδυθεί η Καίτη Παπανίκα...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έλεος. Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου με ανούσια remakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι παραγωγός, έχεις τα λεφτά και αποφασίζεις να κάνεις μια ταινία. Για ποιο λόγο να κάνεις remake ταινιών; Σεναριογράφοι υπάρχουν δημιούργησε νέα ωραία ιστορία είτε είναι κωμωδία, δράμα, κομεντί. Είναι κρίμα να χαλάνε τις παλιές καλές ταινίες ας τις αφήσουν έτσι όπως μας συστήθηκαν. Οι προηγούμενες απόπειρες του Στρατού Μαρκιδη ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός καθώς και οι γαμπροί της ευτυχίας για εμένα δεν έπρεπε να να γίνουν μου φάνηκε μιας κακής ποιότητας ταινία. Ας εμπνευστουν κάτι νέο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σε αντίθεση με τις καλές προσπάθειες για επαναφορά κάποιου concept απο το παρελθον όπως είναι το revival του ''Λόγω τιμής'' ή το επερχόμενο revival του ''Καφε της χαρας''υπάρχει και...η κακή εκδοχή του παγκόσμιου trend με τη νοσταλγία.

    Και αυτή είναι τα ατελείωτα ριμέικ που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν εκτός από το να αρμέξουν έναν τίτλο κάποιας ταινίας ή σειράς που έχει μείνει κλασική, με ενα καινούργιο cast με ονόματα - κράχτες του σήμερα στη θέση των original ηθοποιών. Λίγα ριμέικ καταφέρνουν να σταθούν επάξια σε σχέση με το original, τα περισσότερα καταλήγουν καρικατούρες των κλασικών.

    Τα ριμέικ του Μαρκίδη είναι το χειρότερο παράδειγμα. Ούτε 1/100 της ποιότητας των κλασικών δεν κατάφεραν να αγγίξουν. Αισθητική κακης βιντεοταινίας των 80s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !