Η ανακοίνωση του Open για την Αννίτα Πάνια

3

Πρεμιέρα για το «Αννίτα Κοίτα» με την Αννίτα Πάνια στο OPEN αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 15.40. 

Ανατρεπτική, άμεση, επικοινωνιακή, και πιο interactive από κάθε άλλη φορά, η Αννίτα Πάνια έρχεται αυτό το Σάββατο στις 15.40 στο OPEN. Η εκπομπή ,Αννίτα Κοίτα, ανοίγει την πόρτα στο τηλεοπτικό κοινό, καλώντας το να μοιραστεί μαζί της προσωπικές ιστορίες και ανησυχίες, αναζητώντας τη λύση. Στο Αννίτα Κοίτα πρωταγωνιστούν οι τηλεθεατές και οι αφηγήσεις τους, με πολλή διάδραση, εκπλήξεις και παιχνίδια με μεγάλα δώρα. 

«Αννίτα Κοίτα, Αννίτα Σαββατοκυριακουίτα… Από μικρή η Αννίτα έπεσε στης τρέλας της μαρμίτα» ,τραγουδά η Άννα Βίσση σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα στους τίτλους ,και η εκπομπή ,Αννίτα Κοίτα, σηκώνει αυλαία αυτό το Σάββατο στις 15.40! 

«Αννίτα Κοίτα» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.40 στο OPEN  
#annitakoita #OPENTV

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρα θα δουμε τη γνωστη εκπομπη της Αννιτας και οχι γκοσιπ η κατι αναλογο με την εκπομπη του Κωστοπουλου οπως ακουγοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λίγα λόγια...''Παρατράγουδα'' σεζον 25η!

    Τελικά οι περσινές τυμπανοκρουσίες για ''νέες εποχές'' οδήγησαν σε ένα πρόγραμμα με Κατερίνα Καινούργιου με ''Διλήμματα'' και guest star τη Μαρα Μειμαρίδη, τον Νίκο Κοκλώνη να εξακολουθεί να προσπαθεί με το ζόρι να πείσει ότι είναι παρουσιαστής, την Αννίτα Πάνια με τα κλασικά καλιαρντά της και ''Δικαστήρια μόδας'' στα πρότυπα του ''My style rocks''.

    ΥΓ...Αυτή η Βίσση ρε παιδί μου...είναι που είναι η δισκογραφική της εικόνα αστα να πάνε εδω και αρκετα χρονια, σου λεει μη τυχόν και μου ξεφύγει κάνα κουλό τραγούδι να τρεξω να το τραγουδησω! Είναι και οικογενεια με την Αννιταρα πια βεβαια! Αδερφουλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτιμώ την Αννιτα από τα φονικά της Τατιάνας και τις σάχλες και τα κουτσομπολιά της Ναταλίας που θα μας σερβίρουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !