Mediatown: Δεν είναι πλούσιος, έτσι κάνει νούμερα η Καινούργιου, τσιφτετέλι Μουτσινά, unhappy day, το παράδοξο στα τηλεπαιχνίδια του ΣΚΑΙ, ο στόχος για τις Μέλισσες

Κωνσταντίνος Κότσαρης
15
Εδώ είμαστε στο Mediatown, στο καθιερωμένο μας, πλέον, ραντεβού ανά δεύτερη Παρασκευή. Για φορέστε ζώνες και πάμε και σήμερα να περιπλανηθούμε στα στενά αυτής της μιντιακής πόλης. 



Δεν είναι πολύ πλούσιος...

Δυναμικά ξεκίνησε το "Άν ήμουν πλούσιος", ωστόσο στην πορεία ήρθε η "κοιλιά". Οι ηθοποιοί, η βασική πλοκή και οι ατάκες ξεχωρίζουν, ωστόσο το βασικό πρόβλημα είναι ότι η ιστορία δεν προχωρά με την ταχύτητα που θα έπρεπε, κάτι που μας θυμίζει την περίπτωση της σειράς "Παρθένα Ζωή".

Μπορεί να είναι κωμωδία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο τηλεθεατής έχει την αντοχή να βλέπει τις εξελίξεις με το σταγονόμετρο. Πάντως, τα νούμερα δεν είναι καλά και το ότι η επανάληψη του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" είναι μπροστά δεν είναι καθόλου καλό δείγμα για τον ΑΝΤ1. Ίσως αν σιγά σιγά ολοκληρωθεί η απογευματινή επανάληψη της σειράς, να "τσιμπήσει" το πρόγραμμα στην prime time 2-4 μονάδες.

Έτσι και αλλιώς και το απόγευμα τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά και ίσως μία άλλη επιλογή επανάληψης να έφερνε καλύτερα νούμερα. Αν το κανάλι θέλει πρωτιά, θα πρέπει φέτος να μην αφήνει καμία τρύπα στο πρόγραμμά του με μονοψήφια.




Η Καινούργιου κάνει νούμερα, αλλά...

Μέχρι στιγμής η έκπληξη στην πρωινή ζώνη όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Έξυπνη τελικά η επιλογή του Θέμη Μάλλη να τοποθετήσει στο πάνελ του τη Μέγκι Ντρίο και πάνω της να "στήνει" καθημερινά "μαναφούκια". Βέβαια, να φανταστώ τον Γενάρη θα την απομακρύνουν για να τοποθετήσουν καμία περσινή παίκτρια του "Master chef" για να αναλάβει την ίδια δουλειά.

Όσο για τις ενότητες των τηλεφωνικών γραμμών και των "Διλημμάτων", η αλήθεια είναι ότι σαρώνουν. Το αν αυτό μας τιμά ως τηλεθεατές είναι μία άλλη συζήτηση. Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο κάθεται ο κόσμος και βλέπει ένα περιεχόμενο τόσο ψεύτικο, αλλά και τόσο κακοστημένο.


Με πολύ τσιφτετέλι γύρισε ο Μουτσινάς...

Δυναμικά επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς. Και εκείνος κάνει υψηλά νούμερα, διατηρώντας το περσινό του κοινού, αν και φέτος θα αντιμετωπίσει λίγο την Ελένη Μενεγάκη και το νέο τηλεπαιχνίδι του Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ενδιαφέρον έχει το "Καλό Μεσημεράκι", αλλά τα τραγούδια, τα τσιφτετέλια και οι επαναλαμβανόμενες "μούτες" δεν αντέχονται για πολύ. Το σίγουρο είναι πως ο ΣΚΑΙ βγήκε κερδισμένος από αυτή τη μεταγραφή, ενώ και η μεσημβρινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σε γενικές γραμμές σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης.



Είναι happy η day;

Την εικόνα του καλεσμένου έχει ο Χάρης Χριστόπουλος στο "Happy Day". Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο ρόλο του πανελίστα, με αποτέλεσμα να περιμένει να του απευθύνει τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το βασικό πρόβλημα στην εκπομπή είναι η πολυκοσμία. Χρειάζεται λίγο ένα αριθμητικό "μάζεμα", αν και πρόσωπα όπως ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαρία Αντωνά είναι σαν να μην υπάρχουν.

Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο...



Τα δύο παράδοξα στα 2 τηλεπαιχνίδια...

Στα τηλεπαιχνίδια του ΣΚΑΙ, αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ένα: Έχουμε έναν κακό φορμάτ (Guess my age) με έναν καλό παρουσιαστή (Γιώργος Λιάγκας) και ένα καλό φορμάτ (Βοοm) με έναν κακό παρουσιαστή (Σάκης Τανιμανίδης). Ο τελευταίος μέσα από το "Boom" αποδεικνύει πως η επιτυχία με το "Survivor" ήταν καθαρά συγκυριακή.



Ο στόχος για τις Άγριες Μέλισσες...

Γράφονται πολλά για τον στόχο στην τηλεθέαση που έχει ο ΑΝΤ1 για τη σειρά-υπερπαραγωγή "Άγριες Μέλισσες". Η πραγματικότητα είναι ότι ανεπίσημα έχει συζητηθεί πως θα ήταν ευχαριστημένοι αν τις 2 μέρες με "GNTM" κλειδώσει στο 20% και τις υπόλοιπες 2 με ποσοστά κοντά στο 30%.

Aυτά για σήμερα! Κλείνοντας, θα ήθελα να μοιραστώ μία σκέψη. Όταν αγαπάμε πολύ κάποιον άνθρωπο είναι λογικό να υπερβάλλουμε σε κάποιες πράξεις μας. Δεν το κάνουμε επίτηδες και ούτε θέλουμε να να του σπάμε τα νεύρα. Απλά δεν είναι εύκολη η διαχείριση του να τιθασεύσεις το συναίσθημά σου, όταν αυτό είναι και τόσο αγνό. 


Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω ο Αντ1 θα έχει θέμα με το Αν Ήμουν Πλούσιος και το Μην Ψαρώνεις. Ίσως να μην ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρααααα. Σκαμπανεβάσματα έχει η πρωινή ζώνη μια μέρα κάνουν 14 την άλλη 19. Ίσως αυτοί που βλέπουν να θέλουν λίγο από όλα. Πόσο συμφωνώ με αυτό που λες για τον τανιμανιδη. Εγώ πιστεύω ότι οι μέλισσες αν είναι καλοστημένες με ωραίο στορυ θα πάει γύρω στο 20 με 25. Όντως κουράζει αυτό με τα τσιφτετέλια η όταν τραγουδάει το κοινό. Μπορεί τα παιδιά να περνάνε καλά εκεί αλλά εμείς δεν είμαστε εκεί. Τις μέρες που έχει πολύ gntm δεν έχει τόσο χορό ίσως να μην έχει πολλά βίντεο. επίσης πόσο ταλαντούχα η Ματίνα. Αυτή θεωρώ είναι θεωρώ ότι είναι το πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πρωινή ζώνη οι ενεργοί τηλεθεατές είναι ελάχιστοι πλέον εξού και αυτά τα αποτελέσματα και οι "ανατροπές" καθημερινά. Λίγοι τηλεθεατές, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού τα μηχανάκια της AGB που σήμερα βλέπουν Καινούριου και αύριο Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λιαγκας δεν ειναι καλος παρουσιαστης. Κουτσομπολιο και ιντριγκες κανει. Απο ποτε οι κουτσομποληδες ειναι καλοι παρουσιαστες. Και σιγα την τηλεθεαση 14 εκανε χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία τα είπες, θα συμφωνήσω σε όλα, εκτός από το τελευταίο σχόλιο που έκανες. Τα γκομενικα θα έπρεπε να λείπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέβαια μπορεί να ξεκινάς νέα στήλη διλήμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ προτιμώ το Χριστόπουλο από τους δύο που ανέφερες και πολύ περισσότερο από τον Γρηγοροπουλο που προσπαθεί να γίνει Παπανώτας στη θέση του Παπανώτα. Δεν χρειάζεται κάποιος να μιλάει όταν δεν έχει κάτι να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα διλήμματα έχουν σώσει εκπομπές. Στα ξεκινήματα της Καραβάτου του Μουτσινά και της Ηλιάκη μια παρόμοια στήλη τους ανέβασε τα νούμερα και τους κράτησε στον αέρα. Εκεί έπαιρναν τηλέφωνο και το κουβέντιαζαν τάχα με το πάνελ, δεν το είχαν εξελίξει τόσο πολύ αλλά τα θέματα συζήτησης ήταν παρόμοια. Το αγόρι την απάτησε με την κολλητή της κοπέλας, η μαμά τα έχει με το αγόρι της κόρης, η άλλη απατούσε τον άντρα της και δεν ήξερε αν πρέπει να χωρίσει κλπ κλπ. Και έπαιρναν και σοβαρό ύφος στο πάνελ λες και έλυναν το Κυπριακό. Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια στήλη δοκιμάζεται στην τηλεόραση και πετυχαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστός σε όλα!!!
    Ο Μουτσινάκος μην καεί μόνο και τρέχουν ύστερα να ψάχνουν τι φταίει.
    Για τα παιχνίδια έπρεπε να πάρει το μπουμ ο Λιάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το πανελ της Καινουργιου ειναι χαλια, η Ντριο τελικα φερνει φρεσκο αερα στην εκπομπη και δεν λεει βλακεις η Χρισλα ειναι σα να μην υπαρχει και ο ασχετος Γκουνταρας ειναι αποκρουστικος με το γλειψιμο που κανει στην Καινουργιου , επισης εχει αποψη για ολα σα να ακουω την θεια μου και τα στρογγυλευει ολα , βαλτε ρε ανθρωπους με αποψη και μορφωση τι κανετε με τον Γκουνταρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν κατάλαβα τι ζόρι με τα διλήμματα; Σίγα, γιατί τα ζώδια που έχουν όλοι είναι στήλη ποιότητας; Εκτός αν πιστεύετε ορισμένοι ότι οι καφετζούδες και τα ζώια είναι επιστήμη χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσας που σας πειραζει ο "αμορφωτος" Γκουνταρας,δειτε τον "μορφωμενο" Ουγγαρεζο,καβατζικη κλπ που όταν ανοιγουν το στομα τους πετανε αηδιες.Αντε μπραβο.Όσο για τις γραμμες οκ,πλάκα εχει,αλλά μεχρι ενα σημειο,3 χρόνια η Καινουριου με αυτο ασχολειται....Ε οχι....Δεν ηταν μόνο το "κους-κους" και το "μπλα μπλα" με τη Σκορδα και η Χρουσαλα το ειχε κάνει αυτο με τα τηλεφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα πρωινά τα παρακολουθουν νοικοκυρες κι αργοσχολοι, οπότε δεν με εκπλήσουν τα ποσοστα που κάνουν τα διλημματα και οι τηλεφωνιες γραμμες που σωστα αναφερθηκε απο τους παραπανω οτι εχουν ξαναγινει απο παλιους (κους κους, χρουσαλα, μπλα μπλα).

    σε οτι αφορα τις αγριες μελισσες, ειμαι σιγουρος πως καλλιτεχνικα θα ειναι αρτιο το αποτελεσμα αλλα με τετοιο ανταγωνισμο φετος και επειδή τετοιες σειρες δεν εχουν μεγαλο γκελ στα νεανικα κοινά, με ενα 20% θα ημουν ικανοποιημενος εγω. αλλωστε ειναι και σχεδον καθημερινη σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγκες Το Όπεν έχει κάνει έξυπνη κίνηση με το πάνελ της Κατ καιν και την εκπομπή,έχει βάλει την Μέγκι η οποία είναι καλή και τα λέει,έχει πληροφορία,αποκλειστικά,ανανέωσε τις τηλεφωνικές,τα διλήμματα που τα οποία φέτος είναι πολύ καλύτερα από πέρσι,την κυρία Μαρία στην μαγειρική,να μην ξεχάσουμε και την καλή ροή που έχει και την γρηγοράδα,και μία Κατ Καιν πολύ ποιο ώριμη και ποιο καλή από ποτέ.Ο Γρηγόρης και η Χρύσλα για το κανάλι μία χαρά είναι και για τις θείτσες που βλέπουν....
    Εμένα δεν με χαλάνε και πολύ αν είναι μέσα σε μία εκπομπή καλοδουλεμένη.
    Όλα αυτά δεν μετράνε? για το πως πάει μία εκπομπή το βλέπουμε και ο κόσμος γουστάρει αυτό που βλέπει.
    Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη βάζοντας και άλλες στήλες μέσα πχ ιατρικά θέματα και να παίρνει ο κόσμος τηλέφωνα τον γιατρό όπως υπήρχε και παλαιότερα σε πρωινά,να βάλει και παιχνίδια μέσα πχ και ένα δύο δυνατά άτομα μέσα στην εκπομπή.
    Πολλά μπορούν να κάνουν εκεί στο Κανάλι πέρα από τις τηλεφωνικές που ήδη σαρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε 12.48
    Γενικοτερα ο νοημων κοσμος βαρεθηκε την τηλεοραση,αλλα εθεσες κατι λαθος,νοικοκυρες και αργοσχολοι δεν εχουν καμια σχεση.Οι νοικοκυρες καθε άλλο παρα αργοσχολες ειναι και πολλες πλεον δεν βλεπουν τηλεοραση(εξ'ου και 15% που κάνει ο ενας και 18% που κανει ο άλλος).
    Ανωνυμε 3.16
    Αν πιστευεις πως την Καινουριου την βλεπουν θειτσες αυταπατασαι.Αν μπεις στο instagram της Καινουριου μόνο θειτσες δεν βλεπεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !