H πρώτη μεγάλη τηλεοπτική μάχη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
20

Η πρώτη σκληρή μάχη στην τηλεθέαση αναμένεται να λάβει χώρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ. Ο STAR και ο ΣΚΑΙ θα "ρίξουν" τα πιο δυνατά τους χαρτιά, ευελπιστώντας στην πρωτιά.

Από τη μία, έχουμε τον δεύτερο κύκλο του  "GNTM" και από την άλλη την καινούργια σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις". Το πρωί της Δευτέρας τα στελέχη των δύο σταθμών θα ξυπνήσουν με μεγάλη αγωνία να δουν τα αποτελέσματά τους.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη αναμονή κοινού για το ριάλιτι μόδας και για αυτό ίσως θα "πόνταρα" πως εκείνο θα κρατήσει την πρώτη θέση. Βέβαια, η πιο ουσιαστική μάχη θα είναι αυτή της Δευτέρας, καθώς εκεί θα δούμε πόσους τηλεθεατές κατάφεραν να καθηλώσουν στο δεύτερο επεισόδιο. 

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας κάνουν πάρτι μέχρι να βγει ο Αντ1 και μετά τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλη αισιοδοξια οτι θα σαρωσει φετος ο Αντ1.. Εγω πιστευω οτι θα ειναι μοιρασμενη η πιτα φετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρωνικά το λέει ο Χρήστος. Άλλωστε ότι θετικό γράφει είναι μόνο για Σκάι.
    Αλήθεια Αφού οι άλλοι δεν φοβούνται τον αντ1 πχ γιατί δεν κάνουν όλοι μαζί πρεμιέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ πως στο νεανικό θα υπερτερησει το gntm. Όχι με τεράστια διαφορά όμως. Και στο γενικό σύνολο η σειρά του Σκάι πάλι με μικρή διαφορά η και μηδαμινή. Αν και έχω την υποψία ότι φέτος θα ναι χειρότερο το ξεκατινιασμα οπότε ενδέχεται και να σαρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mε τι θα σαρωσει ο αντ1 με τη φριτεζα και την ψαραγορα?ειστε σιγουροι? αυτα τα δυο εχουν δειξει ξεκαθαρα οτι δεν εχουν καμια δυναμικη ,το αν ημουν πλουσιος ισως κ να κανει κατι τις μερες που δε θα εχει ανταγωνισμο,η Φαιη ειχε δειξει απο περσυ σημαδια κοπωσης ,η γυναικα αν κ εξαιρετικη σειρα εκανε κατι 16-17 θυμαμαι χωρις σπουδαιο ανταγωνισμο ενω φετος θα εχει κ ανταγωνισμο αρα θα δυσκολευτει περισσοτερο.Οποτε ολες οι ελπιδες του καναλιου πεφτουν στις αγριες μελισσες σειρα παγιδα κατα τη γνωμη μου η που θα σαρωσει η που θα πατωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.14 είσαι για γέλια παλικάρι μου, γιατί έχεις βγάλει με μια τεράστια ευκολία έκαστο ένα τέτοιο πρόγραμμα....κάτσε λίγο να δούμε τι θα κάνει ο καθένας όταν όλοι μπουν στην μάχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:14 η γυναίκα πέρυσι έκανε 23-28% και το πρόγραμμα του αντ1 φέτος έχει δυναμική και προοπτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:33 καλα καλε μη κλαψεις κιολας ,κατσε κ δες εγω απλα κανω τις προβλεψεις μου κ εχω καθε δικαιωμα να το κανω ,αν βγουν αληθινες η οχι ο χρονος θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως για το μην ψαρωνεις συμφωνώ και εγώ πολύ αδύναμη σειρά. Κανονικά αυτή και η φριτεζα έπρεπε να βγουν πρώτες ώστε να προλάβουν το κοινό. Επίσης και οι άγριες μέλισσες αμα βγουν τελευταίες μεγάλο λάθος ενώ είναι με πολλές προοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την κυριακη παντως και ο αλφα και ο αντ1 απαντανε με σεφερλη και μπατσερλορ, γενικα παντως σαν καναλι πιστευω πρωτο θα ειναι ο αλφα απο τα τραιλερ κ γενικα το προγραμμα στο νεανικο στο συνολο μαλλον ο σκαι, ο αντ1 δεν θα παει καλα αυτο βλεπω ειδικα στην πραιμ ταιμ πολυ αδυναμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ θεωρώ το σταρ πάντως. Ο Αντ1 η θα του βγει και θα σωθεί από τις μέλισσες και το final four η θα ναι Βατερλώ θεωρώ. Πάντως το final four σίγουρα πιστεύω θα σκίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σίγουροι μερικοί. Μην ξεχνάτε ότι και το Survivor κάποτε σαρώνε, αυτό θα πω μόνο. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φετος υπηρχε και μια... ανατροπη που ενδεχομενως να αλλαξει τα δεδομενα.
    ο ΑΝΤ1 κινηθηκε ψηλοτερα απο τα αλλα καναλια το τελευταιο καλοκαιρινο διαστημα, συγκρατωντας αρκετους τηλεθεατες στο προγραμμα του. Αυτο εκανε αλλοτε ο ΣΚΑΙ και του εδινε ενα πουσαρισμα στην αρχη της σεζον. Αυτη τη δυναμικη την εχει τωρα ο ΑΝΤ1, πραγμα που θα του δωσει μια ανασα στην τρελα του φθινοπωρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θα δω GNTM. Εάν μπορούσα να προβλέψω το μέλλον θα το χρησιμοποιούσα για να κερδίσω το Τζόκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Θα είναι τσίμα τσίμα τα κανάλια φέτος και με εναλλαγές η θα έχουμε εκπλήξεις με τον ΣΚΑΙ να οδηγεί την κούρσα.
    Ο ΣΚΑΙ συνήθως δεν το έχει στο δυναμικό και θα δούμε τι θα κάνει από το μεσημέρι και μετά γιατί από τις 6 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι κάπως γνωρίζουμε την κατάσταση και με την προσθήκη του Λιάγκα στις 12 ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.
    Ο Αντ1 με προβληματίζει όπως και το Σταρ Τα έχω για λίγο χαμένα και τα δύο,από την Άλλη ο Άλφα θα πέσει αρκετά και θα τραβάει ζόρια,για το Όπεν ποιο κάτω πάει η δεν πάει?,Όταν θα μπει και το ONE στην αρένα η μαζί με όπεν η από πάνω του θα είναι....
    Πρώτα θα ξεκινήσουν όλα με το καλό και μετά από τρεις μήνες θα φανεί καλά που ακριβώς θα καθίσουν τα κανάλια.
    Καλά τα λέμε και κάνουμε προβλέψεις όμως την πατάμε όπως την πατήσαμε και πέρσι από πολλά προγράμματα....
    Γι'αυτό μικρό καλάθι να κρατάμε γιατί η φετινή χρονιά θα έχει ποιο πολύ ενδιαφέρον και θα έχει και μεγάλες εκπλήξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα μοιραστει η τηλεθεαση αλλα νομιζω οτι ο Σκαι δεν θα τα παει και τοσο καλα. Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ant1 δινει μεγαλο περιθωριο κενης ωρας 22.00-00.00 με αποτελεσμα να χτισουν κοινο τα άλλα καναλια με τα προγραμμματα τους.Ασχετως νουμερων Φριτεζα και Μην ψαρωνεις πρεπει να βγουν εγκαιρως.Και να ξεκινησει συντομα η ζωνη των 00.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ θα δω το Σεφερλή κι αν το θεατρικό δε λέει πολλά θα το γυρίσω στον Alpha. Δε θα στηρίξω κανένα ριάλιτι-παιχνίδι φέτος και οι σειρές του Γεωργίου και της ομάδας του δεν μου αρέσουν. Προσπάθησα δύο φορές να τις δω με το Μπρούσκο και το Τατουάζ και τις δυο τις παράτησα. Τώρα για το ποιο θα νικήσει από τα δύο νομίζω θα είναι μπροστά το ριάλιτι μόδας. Στα νεανικά το έχω σίγουρο ότι θα είναι μπροστά στο γενικό μπορεί να υπάρξει μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν μπορω να καταλαβω παντως γιατι ο αντ1 θα βαλει μια παλια παρασταση του Σεφερλη (Ο καλος, ο κακος και ο διασημος) που προσωπικα εμενα δεν μου αρεσε τοσο πολυ οσο αλλλες και δεν βαζει καποια απο το δελφιναριο (καλοκαιρι 2018) σε πρωτη τηλεοπτικη μεταδοση για να κλεψει νουμερα απο τον πολυ δυνατο αβταγωνισμο της κυριακης. Εκτος αν δεν τους αφησε ο Σεφερλης επειδη παιζεται μεχρι τελη σεπτεμβρη η νεα του παρασταση και ενα νουμερο-σκετς (ρουκ ζουκ) το εχει και φετος με διαφορετικους χαρακτηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !